Italiancă, PĂCĂLITĂ de un român. I-a luat 30.000 de euro ca s-o scape de DEOCHI

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român a fost arestat în Italia, după ce luat 30.000 de euro de la o italiancă pentru a o scăpa de deochi. 

Caz incredibil în Italia, acolo unde un român s-a dat drept prezicător și i-a promis unei femei din Olbia că o va scăpa de deochi dacă îi plătește suma de 30.000 de euro. 

Potrivit publicației Olbia Notizie, în luna august a acestui an, românul a fost plasat în arest la domiciliu, în urma unei plângeri formulate de o femeie. Aceasta a mers la carabinieri și le-a povestit că a fost înșelată și agresată sexual.

Cei doi s-au cunoscut la locul de muncă, unde românul s-a prezentat sub un nume fals și i-a spus că este prezicător. Ba mai mult, "ghicitorul" de ocazie a asigurat-o pe italiancă că o poate scăpa de deochi dacă îi plătește sume de bani.

De la începutul poveștii și până a mers la poliție, femeia i-a plătit bărbatului sume de bani totalizând 30.000 de euro. Mai mult, italianca îl acuză pe român că, cu prilejul uneia dintre întâlniri, acesta ar fi agresat-o sexual.

În urma înșelătoriei, bărbatul a fost plasat în arest la domiciliu. Din cauza faptului că românul a încălcat restricțiile impuse de acest tip de arest, judecătorii Curții de Apel din Sassari au decis ca acesta să fie transportat la închisoare.

italianca deochi roman

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel