Italia. Zeci de badante, amendă în loc de Mărțișor: S-au întâlnit la picnic, în parc

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

28 de badante, din Europa de Este, și-au dat întâlnire, ieri, înt-un parc din Bologna, la un picnic, pentru a sărbători ziua liberă și, probabil, Mărțișorul. Au plect acasă cucâte 400 de euro mai puțin, după ce au fost amendate pentru neresepectarea măsurlor de combatere a coronavirusului.

Ieri, Carabinieri ai Comandamentului Provincial din Bologna au identificat 572 de persoane și au controlat aproximativ șaizeci de unități publice în contextul verificării respectării măsurilor antic-vd adoptate în Peninsulă.

În ciuda simțului de responsabilitate adoptat de majoritatea cetățenilor pentru a evita răspândirea epidemiei, frumoasa zi de ieri i-a determinat pe unii cetățeni să încalce legislația, așa cum s-a întâmplat la Parcul Montagnola, unde Carabinierii Gării Bologna au sancționat 28 de îngrijitori din Europa de Est, care își desfășurau serviciul la Bologna, care s-au întâlnit în ziua lor liberă pentru a lua prânzul în aer liber, cu încălcarea prevederilor recente în vigoare în toate municipalitățile orașului metropolitan Bologna (Zona portocaliu închis) pentru a opri răspândirea epidemiei, informează Renonews.it.

Picnicul duminical a fost întrerupt de militarii, iar îngrijitoarele au plecat acasă, fiecare cu câte o amendă în valoare de 400 de euro, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii de COVID-19.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel