Italia. Un tânăr de 25 de ani a fost arestat după ce a pipăit două femei pe o stradă

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Un tânăr de 25 de ani a fost arestat după ce a pipăit două femei pe o stradă comercială
Italia. Un tânăr de 25 de ani a fost arestat după ce a pipăit două femei pe o stradă comercială

Un tânăr de 25 de ani a fost arestat după ce a pipăit două femei pe o stradă comercială din Italia, Milano. Acesta avea deja probleme cu poliția și a prezentat un comportament violent.

Abuzuri în plină zi, pe așa-numitul "Fifth Avenue" din Milano, strada comercială prin excelență, Corso Buenos Aires. S-a întâmplat sâmbătă după-amiază. Mohamed Diakite Boubakar, un cetățean din Mali, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat după ce a pipăit două femei și s-a năpustit asupra carabinierilor care au fost nevoiți să-l blocheze.

Bărbatul a imobilizat o italiancă în vârstă de 57 de ani care se plimba pe traseu, blocată cu forța și căreia i-a atins pieptul. La sosirea carabinierilor, acesta s-a năpustit asupra lor, îmbrâncindu-i și lovindu-l pe unul dintre ei cu lovituri de picior și pumni, până la punctul în care a fost nevoie de mai multe echipaje de poliție pentru a-l imobiliza.

 

În aceeași zi bărbatul agresase și o româncă

 

La scurt timp, pe baza unor mărturii, s-a descoperit că bărbatul urmărise și atacase în același mod, puțin mai devreme, o altă femeie, în vârstă de 52 de ani, româncă. Astfel, militarii de la Porta Monforte l-au arestat pe Boubakar pentru violență sexuală continuă și rezistență față de un funcționar public.

Tânărul este deja cunoscut justiției pentru violențe private, hărțuire de persoane, evaziune și infracțiuni legate de droguri. În 2021 obținuse protecție internațională, dar în urmă cu o lună a fost supus unei interdicții de acces la Gara Centrală și împrejurimi pentru un an (Daspo urban) emisă de questore.

 

Mai multe cazuri de agresare sexuală au fost denunțate în Italia în ultimele zile

 

Cele două femei, după ce au primit îngrijiri de la operatorii 118, au fost însoțite la cazarmă unde au depus o plângere și au fost invitate să meargă la cel mai apropiat centru antiviolență. Persoana arestată se află de sâmbătă la San Vittore în așteptarea audierii de validare.

Acest caz se adaugă la cele două din ultimele zile. În primul, un italian în vârstă de 44 de ani, fusese denunțat pentru două episoade diferite de hărțuire: în parcul Sempione și la Brera. În cel de-al doilea, doi nord-africani fuseseră arestați de carabinieri în apropiere de Politehnică.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel