Italia. Un șofer român, luat la întrebări de carabinieri, după ce au descoperit zeci de deșeuri în duba sa

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Două românce, hărțuite și abuzate de partenerii lor au reușit să scape cu bine din ghearele agresorilor
Italia. Două românce, hărțuite și abuzate de partenerii lor au reușit să scape cu bine din ghearele agresorilor

O dubă, destinată transportului de fructe și legume, era plină cu deșeuri de construcție. Polițiștii din Florența au fost cei care au verificat, noaptea trecută, mijlocul de transport.

Agenții secției de poliție Rifredi, un cartier al municipiului Florența, au observat, sâmbătă, la ora 22.00, o dubă albă, pe care scria că transportă fructe și legume proaspete pentru comerțul cu ridicata.

Duba era parcată pe o stradă îngustă, iar, la vederea patrulei de polițiști, șoferul român a plecat brusc. Agenții au mutat vehiculul și l-au oprit pe șofer. Comportamentul românului le-a dat de bănuit polițiștilor, scrie lanazione.it.

După verificarea compartimentului de marfă, polițiștii au descoperi șase metri cubi de deșeuri de construcții: de la vată minerală până la obiecte sanitare sparte, gresie, conducte, țevi,  panouri de gips-carton și resturi, incompatibile cu utilizarea prevăzută a vehiculului.

„Ajut un prieten zidar, acum merg la centrul de colectare”, a spus românul carabinierilor, dar nu a putut preciza unde se află acest centru.  românul a mai explicat că, ai întâi, va sorta deșeurile, apoi le va duce, a doua zi, la centul de colectare.

Polițiștii au mai stabilit că românul nu avea un formulară pentru transportul deșeurilor, iar duba nu era înregistrată.  Vehicul și deșeurile au fost confiscat, iar românul a fost reclamat pentru transport ilegal de deșeuri speciale.

Un alt român, de 26 de ani, cu domiciliul în Montesilvano, a fost arestat după ce a atacat și jefuit un minor de 15 ani.

 

Italia. Un român a jefuit un adolescent: l-a atacat și i-a smuls un lănțișor de aur 

 

Adolescentul se afla în apropierea plajei din Pescara, în compania unor prieteni,  când a fost atacat. Victima a cerut ajutorul polițiștilor, cărora le-a povestit că a fost abordat de un străin care i-a cerut o țigară, scrie pescaranews.net.

Fiind refuzat de adolescent, românul, în loc să plece, l-a agresat verbal, iar apoi i-a smuls lănțișorul de aur de la gât. În plus, l-a lovit în față cu pumnul.

Pentru a împiedica victima ca să-i ia înapoi lănțișorul, l-a lovit și cu piciorul. Sosiți la fața locului și după o scurtă urmărire  de-a lungul țărmului, polițiștii  l-a prins pe tâlhar și l-au arestat.  Victima a fost transportată la Urgențe pentru îngrijiri medicale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel