Italia. Un român și banda sa au terorizat orașul Grosseto. A fost prins în Slovenia, după ani de căutări 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un român, în vârstă de 29 de ani, a fost oprit de carabinierii din Aurisina. De-a lungul anilor el a acumulat condamnări de peste un an, pe care le va ispăși acum în închisoarea via Coroneo din Trieste.

 

 

Pe numele românului, în vârstă de 29 de ani, fusese emis un mandat de arestare, pentru executarea unei pedepse cu închisoarea de un an și o lună pentru  toate furturile comise în Grosseto și provincie. Bărbatul a fost reținut la granița dintre Italia și Slovenia.

Împreună cu gașca sa de minori, el a semănat teroare în grădinile publice și în magazinele din cartier. Făcea bani folosind toate metodele: de la cerșetorie la furturi minore. După ce o femeie în vârstă le-a lăsat câteva monede din milă, micii infractori i-au smuls lănțișorul de aur de la gât. Cu o altă ocazie, sub pretextul că vrea să ceară ceva de mâncare într-un restaurant, românul a furat bancnotele lăsate pe mese drept bacșiș. Uneori, după ce se furișa în blocurile de locuințe și jefuia mai multe apartamente, stătea la ușa de la intrare în imobil și îi saluta respectuos pe locatari sau le ținea ușa deschisă, relatează triesteprima.it.

După câțiva ani petrecuți la o școală de corecție, românul a dispărut din peisaj. Acum, românul a fost depistat de carabinierii de la Nucleo Radiomobil al Companiei de Carabinieri din Aurisina. Trăsăturile sale s-au schimbat, dar comportamentul său a rămas neschimbat. Așa că soldații l-au dus la cazarmă, pentru a fi identificat. Astfel, forțele de ordine au descoperit că tânărul român era cutat în baza unui mandat de arestare, având de executat un an și o lună de închisoare, ca un cumul a pedepselor pentru toate furturile comise în Grosseto și în provincie. După îndeplinirea formalităților, militarii l-au dus la închisoarea Coroneo, unde își va ispăși pedeapsa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel