Italia. Un român și-a înjunghiat fără milă soția în piept, de mai multe ori, orbit de gelozie. Femeia, la un pas de moarte

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Alexandru Z. un român, în vârstă de 60 de ani care a fost arestat, în februarie anul trecut sub suspiciunea de tentativă de omor în Canicatti, Italia, își va afla sentința. Femeia a fost la un pas de moarte după loviturile primite.

Alexandru și-ar fi înjunghiat de mai multe ori soția, inclusiv în piept, cu un cuțit. Una dintre lovituri i-a perforat plămânul iar românca a avut nevoie de mult timp pentru a se reface, în spital.

Procesul românului a început recent la Agrigento. Următoarea ședință a fost stabilită pentru 5 iulie, fiica învinuitului și victima, principalul martor al procesului, vor fi audiate.

Vezi și: Italia. Un român și-a înjunghiat soția în piept, de mai multe ori, orbit de gelozie. Autoritățile intervin

În februarie 2020, când au avut loc faptele, autoritățile au fost alertate chiar de femeie. Victima a fost transportată în stare foarte gravă la spital, medicii fiind atunci rezervați cu privire la șansele de supraviețuire.Cei doi s-au certat din cauza geloziei bărbatului.

Carabinierii l-au prins pe român, care fugise din casă după oribila faptă, și l-au arestat sub acuzația de tentativă de omor. 

Unii martori au fost deja audiați în sala de judecată, inclusiv un vecin care a povestit unele dintre momentele dramatice care au dus la arestarea românului de 60 de ani, potrivit siciliareporter.it.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel