Italia. Un român și-a forțat mama în vârstă să-i dea bani pentru alcool și droguri. Femeia a îndurat ani în șir atacurile fiului

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Anchetatorii de la secția de poliție din Velletri, sub coordonarea lui Luca De Bellis, au arestat, ieri, un bărbat, în vârstă de 34 de ani, de origine română, acuzat de infracțiuni de maltratare și jaf, comise împotriva propriei sale mame, chiar în casa familiei. 

Femeia, în vârstă de 71 de ani, a fost maltratată și supusă actelor de violență, ani în șir, fiind nevoită să-i plătească fiului său o sumă fixă ​​de 300 de euro pe lună. În special, pe data de 25 mai, pentru a obține bani de la mama sa, bărbatul a rănit-o la urechi, după ce a tras-o și aruncat-o pe pat. Cu banii anii obținuți de la mama sa, românul își cumpăra droguri și alcool.

După acest ultim episod de violență, mama a fugit de acasă și și-a găsit adăpost la o cunoștință, care a salvat-o imediat și, ulterior, a găzduit-o. Serviciile sociale au dus femeia în vârstă într-un centru protejat și au însoțit-o la secția de poliție, unde a depus o plângere împotriva fiului său violent, transmite questure.poliziadistato.it.

Bărbatul român, cr mai mute dosare penale la activ, a fost arestat, ieri dimineața, chiar în timp ce se afla la domiciliu. Acum va  trebui să răspundă în fața autorității judiciare pentru infracțiunile de maltratare și violență domestică, precum și pentru jaf.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel