Italia. Un român și-a bătut și înjunghiat prietenul de pahar. Locatarii au sunat îngroziți la poliție când au văzut petele de sânge de pe asfalt

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Italia. Un tânăr de 25 de ani a fost arestat după ce a pipăit două femei pe o stradă comercială
Italia. Un tânăr de 25 de ani a fost arestat după ce a pipăit două femei pe o stradă comercială

Un român din Italia și-a înjunghiat prietenul de pahar. Incidentul s-a petrecut în localitatea Cesenatico, o comună din provincia Forlì-Cesena, iar fapta a fost denunțată de un rezident care a observat multe pete de sânge pe asfalt. 

Incidentul s-a petrecut în dimineața zilei de marți, atunci când carabinierii secției din Cesenatico au fost alertați cu privire la prezența unor pete de sânge pe asfalt, în zona Gatteo Mare, în via Primo Maggio.

La mică distanţă de petele de sânge, oamenii legii au găsit un cuţit de bucătărie găsit pe asfalt care nu anunța nimic bun.

Ancheta carabinierilor a reconstituit toată întâmplarea. Se pare că, în cursul nopții, o ceartă violentă a izbucnit între doi bărbați de naționalitate română. La un moment dat, unul dintre ei a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe celălalt. 

Oamenii legii au mers la un hotel în care se aflau cei doi bărbați, protagoniștii scandalului, care nu au anunțat autoritățile și nici nu au mers la spital. Unul dintre ei, în vârstă de aproximativ 40 de ani, era grav rănit,iar carabinierii au fost cei care l-au însoțit la spital unde a primit îngrijiri medicale.

Anchetatorii evaluează disputa violentă dintre cei doi români, urmând să formuleze acuzațiile care se impun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel