Italia. Un român s-a urcat beat mort la volan și a făcut praf mașina poliției care patrula pe stradă

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Un șofer român a fost reținut în Italia, după ce s-a urcat băut la volan și a făcut praf mașina poliției. 

Un român a fost aproape să le provoace un infarct carabinierilor care patrulau în noaptea de luni spre marți, pe o stradă din cartierul Tor di Quinto din Roma. În timp ce oamenii legii erau opriți pe dreapta și verificau un alt șofer, românul a izbit violent mașina de poliție pe care a făcut-o praf.

Polițiștii erau opriți pe dreapta, cu avariile aprinse   

 

Un echipaj al Poliției Locale se afla pe marginea drumului cu farurile și luminile intermitente aprinse. În ciuda faptului că echipajul era pe deplin vizibil, românul a intrat în plin în mașina de poliție pe care a avariat-o grav.

Incidentul s-a petrecut pe o stradă din Tor di Quinto, unde doi agenți ai secției de poliție Villa Glori au organizat un baraj rutier. Mașina de poliție era pe marginea drumului cu luminile intermitente aprinse, când, dintr-o dată, o mașină condusă de un român în vârstă de 40 de ani s-a izbit cu putere de ea.

Potrivit presei locale, autospeciala de poliție a fost complet distrusă în partea din spate. Din fericire, cei doi polițiști nu se aflau în vehicul în momentul impactului, astfel că au scăpat teferi.

La fața locului a sosit o altă patrulă a Poliției Locale care să investigheze cazul. În urma testului de alcoolemie efectuat, s-a stabilit că șoferul român avea un nivel de trei ori mai mare decât limita permisă.

Astfel, agenții i-au retras permisul bărbatului, fiind denunțat pentru conducere sub influența alcoolului și pentru prejudiciu adus bunurilor statului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel