Italia. Un român s-a apropiat de două tinere care făceau baie goale, în mare. Nu s-a așteptat la ce a urmat

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un bărbat de 37 de ani a fost condamnat, ieri, la un an și patru luni de închisoare, sub acuzația de tentativă de viol şi rănire.

În septembrie 2019, două tinere de origine germană au vrut să facă, noaptea, baie în mare, la Rimini, complet dezbrăcate. Un tânăr de origine  română care trecea prin zonă, a văzut fetele şi a încercat să le violeze.

În timpul anchetei însă românul de 37 de ani a respins acuzațiile, povestind că a văzut cele două fete goale şi a schimbat cu ele câteva cuvinte în germană, până când una dintre fete l-a lovit peste faţă. Acuzatul a declarat că a fost nevoit să se pare, mai ales că în dispută a intervenit un tânăr de origine senegală, care l-a lovit pe român la picior, scrie altarimini.it.

În timpul incidentului, una dintre fete a fost rănită la o mână și a ajuns la spital. Ulterior, fetele l-au denunţat pe român, acuzându-l de tentativă de viol. Procurorul adjunct, Davide Ercolani, a cerut o pedeapsă de un an și opt luni de închisoare, iar avocata românului, Gordana Kozlovacki Pasini, a cerut achitarea acestuia.

[citeste si]

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel