Italia. Un român, magicianul înșelătoriei și coșmarul casierilor, prins de poliție. Ce au găsit polițiștii în buzunarele bărbatului

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
roman_spaima_vanzatorilor_italia
roman_spaima_vanzatorilor_italia

Un bărbat de origine română, considerat coșmarul casierilor și magician al înșelătoriilor, a fost identificat de Poliția de Stat. Românul avea în buzunare suma de 1.260 de euro în bancnote de 5 și 10 euro, cel mai probabil folosite pentru a înșela operatorii comerciali.

 

Cu scuza schimbării unei bancnote, românul a înșelat, săptămâna trecută, un casier de la un magazin din Torino. Cu mișcarea unui „iluzionist magician”, el a reușit, sub ochii, angajatului să fure opt bancnote de cinci euro, în ciuda faptului că primise deja o sută de euro în schimb. Apoi s-a îndepărtat liniștit de magazin, iar abia mai târziu, casierul a observat lipsa banilor.

După ce a reușit să păcălească un casier, românul a decis să-și încerce norocul și a doua zi, întorcându-se la același magazin, în via Principi d'Acaja, cu mai mulți bani pe care vroia să-i schimbe în bancnote mai mici. Casierul, conștient de ceea ce i se întâmplase în ziua precedentă, a refuzat să-i schimbe bancnotele.

Recunoscându-l pe bărbat care venie îmbrăcat la fel, a alerta paznicul magazinului, care l-a împiedicat pe român să iasă din clădire, până la venirea poliției, scrie primatorino.it.

Românul a încercat să fugă, lovind paznicul, dar a fost prins de trecători. Agenții de poliție l-au reținut și au găsit în buzunarele lui suma de 1.260 de euro în bancnote de 5 și 10 euro, cel mai probabil folosite pentru a înșela diverși operatori comerciali. Bărbatul, un român în vârstă de 31 de ani, cu cazier pentru fraudă agravată, s-a ales cu plângeri: una pentru frauda comisă miercuri și a doua pentru încercarea de fraudă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel