Italia. Un român gelos a vrut să își omoare iubita și pe bătrânul pe care-l îngrijea: I-a bătut cu bâta apoi s-a predat

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român de 47 de ani a fost arestat la Genova, Italia, după ce şi-a bătut fosta iubită, tot o româncă. Femeia era badanta unui octgenar, care a căzut și el victimă geloziei bărbatului.

Bărbatul nu a putut trece peste  despărțirea de femeia de 44 de ani, o conațională împreună cu care ar fi locuit chiar în casa bărbatului de car această avea grijă. Aşa că a decis să se răzbune pe această dar și pe octogenarul pe care îl îngrijea.

Conform Liguriaoggi.it, românul a pătruns în casă bărbatului de 84 de ani din Sampierdarena şi a găsit-o pe fosta iubită. După o ceartă aprinsă în trei, românul a pus mâna pe o bâtă şi a bătut-o atât pe femeie, cât şi pe bătrân. 

Imediat după ce i-a atacat pe cei doi, bărbatul de 46 de ani s-a dus la Carabinieri și s-a predat, fiind reținut de îndată. El este acum cercetat pentru tentativă de omor, însă anchetă este departe de a fi finalizată. 

Cele două victime au fost transportate de urgență la spitalul  Villa Scassi. Bătrânul va avea nevoie de cel puțîn o lună de îngrijiri medicale, în timp ce pentru femeie prognosticul este încă rezervat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel