Italia. Un român fugit dintr-un spital COVID a băgat în carantină 6 carabinieri

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român care a fugit din spital, fiind infectat cu noul coronavirus a reușit "performanța" de a băga în carantină șase carabinieri. Agenții l-au prins la furat într-un supermarket. 

Un român în vârstă de 25 de ani a fost arestat la Aprilia (regiunea Lazio), după ce a furat dintr-un supermarket produse în valoare de 200 de euro. Carabinierii l-au prins rapid și l-au dus la secție. Surpriză însă, când l-au verificat, oamenii legii au constatat că tânărul fugise dintr-un spital unde fusese internat fiind pozitiv la Covid-19.

Românul a fost dus la Spitalul Goretti din Latina, iar toți polițiștii care au intrat în contact cu el au fost testați pentru coronavirus și sunt obligați să stea în izolare la domiciliu.

Potrivit publicației latinapress.it, în seara zilei de duminică, 15 noiembrie, carabinierii de la unitatea gării Aprilia Campoverde, în colaborare cu cei de la departamentul Radiomobile Aprilia, au intervenit pe strada Aldo Moro pentru a reține un suspect, care tocmai furase marfă de 200 de euro dintr-un supermarket.

Fără să bănuiască nimic, oamenii legii l-au transportat pe tânăr la secția din Campoverde pentru finalizarea formalităților.

În respectiva unitate se aflau în total 6 carabinieri. Abia când i-au verificat numele în baza de date și-au dat seama că era fugit din spitalul în care era internat, fiind pozitiv la COVID-19. 

Pe lângă infracțiunea de furt calificat, românul de 25 de ani va trebui să răspundă penal și pentru înlesnirea transmiterii virusului.

roman fugit spital covid carabinieri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel