Italia. Un român de 20 de ani și iubita lui, o italiancă de 16 ani, arestați pentru trafic de droguri

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român în vârstă de 20 de ani și iubita lui, o italiancă de numai 16 ani, au fost arestați în timp ce transportau droguri pregătite pentru a fi comercializate.  

Potrivit publicației Roma Today, cei doi au fost prinși într-un autobuz din localitatea Monterotondo, aflată în apropiere de Roma.

La una din stații, un echipaj al carabinierilor au urcat în autobuz, iar cei doi tineri au început să se agite, fiind extrem de nervoși. Oamenii legii i-au invitat să coboare, pentru a efectua o verificare amănunțită.

Asupra celor doi tineri, polițiștii au găsit 11,5 grame de cocaină și 85,5 grame de hașiș, substanțe pregătite deja pentru a fi comercializate.

Un român în vârstă de 20 de ani și iubita lui, o italiancă de numai 16 ani, au fost arestați în timp ce transportau droguri pregătite pentru a fi comercializate.

După ce au fost interogați, tinerii au recunoscut că au cumpărat drogurile de la Roma pentru a le transporta și vinde în Rieti.

Magistrații au decis ca românul să fie cercetat penal în arest la domiciliu, în timp ce iubita lui a fost internată într-un centru pentru minori din Roma.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel