Italia. Un român care se prostitua și-a maltratat iubitul transsexual pentru că l-a înșelat. Procurorii cer ani grei de închisoare

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român din Italia ar putea merge ani grei la închisoare, fiind acuzat că a maltratat un partener transsexual și a șantajat un alt bărbat gay. 

Procurorii Parchetului din Torino au cerut o pedeapsă cu închisoarea de 5 ani și 6 luni pentru românul acuzat că a maltratat un partener transsexual, și că a hărțuit și șantajat alt tânăr, cu care a avut o relație romantică. El este arestat încă din 28 august 2020, iar acum își așteaptă pedeapsa, potrivit scrie DAYItaliaNews

Detalii înfiorătoare din dosarul românului care se prostitua

 

Potrivit reconstituirii făcute de procurori, inculpatul era cuprins de o gelozie bolnavă. În februarie anul trecut, el l-ar fi atacat pe partenerul său transsexual care, la fel ca el, practica prostituția, pentru că se distra cu un client.

Ulterior, s-a petrecut un alt episod, cu un tânăr iubit gay. El și-a sunat tânărul iubit de 17 ori cu câteva ore înainte de arestare, cerând să se întâlnească. Potrivit procurorilor, românul devenea deosebit de agresiv atunci când credea că iubitul său se întâlnește cu cineva de plăcere.

"Când l-a întâlnit pe stradă, l-a împins și l-a pălmuit", potrivit procurorilor.

Polițiștii unei patrule care treceau întâmplător prin zonă au observat scena și au intervenit imediat.

"Înainte de a fi reținut, românul a trecut la amenințări. Victima le-a spus oamenilor legii că românul îi cerea des bani pentru droguri", potrivit datelor din dosar.

În urma abuzurilor fizice și emoționale, procurorii cer o pedeapsă cu închisoarea de 5 ani și 6 luni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel