Italia. Un român care căuta o prostituată în Roma a fost bătut și jefuit de un conațional

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român în vârstă de 47 de ani a fost bătut și jefuit de un conațional în zona Gării Termini din Roma. Bărbatul a rămas fără telefonul mobil și fără 1.500 de euro.  

Bărbatul, rezident în Salerno, a ajuns în 18 aprilie, din motive legate de muncă, în stația Termini din Roma. Aici, el s-a interesat unde ar putea găsi o prostituată, întrând în vorbă cu un alt român și un african. De aici până la jaf n-a fost mult, scrie publicația ilmessaggero.it.

După câteva telefoane date, la fața locului s-a prezentat o femeie. Nemulțumit însă de aspectul fizic al femeii, românul de 47 de ani a refuzat-o. Astfel, a început scandalul. Cei doi proxeneti i-au furat lănțișorul de aur de la gât, suma de 1.555 EURO, precum și telefonul mobil. Mai mult, când a încercat să riposteze, acesta a fost bătut cu pumnii și picioarele. 

După ce a reușit să scape din mâinile conaționalului său, victima a mers în Piazza dei Cinquecento de și a găsit un echipaj de Poliție care a chemat imediat o ambulanță pentru a fi transportat la spital.

La două zile după eveniment, pe 20 aprilie, bărbatul român s-a întors în Piazza dei Cinquecento însoțit de polițiști i-a găsit din nou pe cei doi infractori pe care i-a recunoscut imediat. Aceștia au fost reținuți de oamenii legii, iar în camera în care locuiau infractorii, au fost găsite telefonul mobil al victimei, suma de 465 de euro, precum și o chitanță de 300 de euro de la Western Union din care rezulta că banii au fost trimiși unei femei de cetățenie română.

Acuzați de jaf agravat, cei doi infractori au fost transportați imediat la penitenciarul Regina Coeli din Roma.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel