Italia. Un român, care a furat șampanie și whisky, în valoare de sute de euro, a ajuns în arest

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Un român, care a furat șampanie și whisky, în valoare de sute de euro, a ajuns în arest
Italia. Un român, care a furat șampanie și whisky, în valoare de sute de euro, a ajuns în arest

Carabinierii stației Majano (Udine) au arestat un cetățean român, născut în 1983, acuzat de furtul a mai multor sticle de șampanie și whisky din supermarketul „Coop” din Majano. 

Carabinierii stației Majano (Udine) au arestat, ieri, un cetățean român, născut în 1983, acuzat de furtul a mai multor sticle de șampanie și whisky din supermarketul „Coop” din Majano.  Pe data de 20 februarie, între orele 18:45 și 19:00, aproape de ora de închidere a supermarketului, bărbatul român, în vârstă de 38 de ani, cu antecedente penale, a intrat cu supermarketul Coop din Majano, s-a apropiat de secția de băuturi fine, de unde luat 12  sticle de șampanie și cinci de whisky, în valoare totală de aproximativ 618 euro.

Bărbatul a ieșit apoi din supermarket, fără să achite sticlele. Atunci când angajații magazinului au descoperit furtul, bărbatul se făcuse nevăzut. Nu le-a mai rămas decât să anunțe polițiștii și să depună o plângere, relatează ilgazzettino.it. După ce au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere video a supermarketului, anchetatorii au descoperit modul în care a acționat bărbatul. După ce a dezlipit etichetele, hoțul a înfășurat sticlele în folie de aluminiu și le-a pus într-o pungă de plastic de la alt supermarket. După ce a luat cele 12 sticle, în valoare de 618 euro și profitând și existența mai multor clienți, bărbatul a reușit să iasă din magazin cu marfa sustrasă de pe rafuri, iar prin barierele antifurt nu s-au activat.

Pe data 5 martie, puțin după ora 16:30, personalul supermarketului a observat un client, care semăna cu hoțul și care avea aceeași pungă de plastic. Imediat au dat alarma și, la fața locului, a ajuns o echipă a carabinierilor Majano, care l-au blocat pe român. Bărbatul a fost arestat preventiv și dus la închisoarea Udine.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel