Italia. Un român beat a furat o mașină și a provocat HAOS pe o stradă din Ferrara. Număr RECORD de infracțiuni comise

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român a provocat haos pe o stradă din localitatea Ferrara, după s-a urcat beat la volanul unei mașini furate. 

Un român în vârstă de 21 de ani, rezident în Italia, este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni după ce a furat maşina unui vecin și a provocat haos pe străzi. Într-un final, românul s-a înfipt cu autoturismul într-o statuie de pe marginea drumului.

Poliţiştii l-au prins pe șoferul aventurier, deşi acesta fugise de la locul faptei, relatează publicația ferrara24ore.it.

Românul a condus în zig-zag și a băgat spaima în locuitori

 

Incidentul s-a produs duminică dimineaţă, în Ferrara, capitala provinciei cu acelaşi nume (regiunea Emilia-Romagna). Tânărul s-a îmbătat, s-a urcat la volanul unui Fiat Punto, şi a început să conducă haotic pe mai multe străzi din oraş, în special pe Corso Giovecca.

Potrivit martorilor, românul nu reuşea deloc să păstreze controlul volanului, conducând în zig-zag. La un moment dat, a traversat pista pentru biciclete şi s-a înfipt cu maşina într-o statuie de pe marginea drumului.

Românul a reuşit să iasă din maşină şi a fugit de la locul accidentului, însă a fost prins rapid.

Alcoolemie de cinci ori mai mare decât cea permisă de lege

 

Nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor când au descoperit ca tânărul român avea la momentul producerii accidentului o alcoolemie de cinci ori mai mare decât cea permisă la volan.

La scurt timp de la producerea accidentului, la locul accidentului a venit şi proprietarul maşinii, care a precizat că maşina i-a fost furată din curte cu o seară înainte.

Românul riscă acum ani grei de închisoare, fiind acuzat de comiterea unui număr record de infracţiuni. El este acuzat, printre altele, de conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, furt, violarea proprietăţii private, conducere periculoasă a autoturismului, conducere pe pista pentru biciclişti, fugă de la locul accidentului, distrugerea unui edificiu şi încălcarea restricţiilor impuse pentru combaterea pandemiei de coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel