Italia. SCANDAL monstru în centrul orașului Trieste: Un român a luat la BĂTAIE trecătorii care refuzau să-i dea de pomană

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român a fost reținut în Italia, după ce a devenit agresiv cu cei care refuzau să-i dea de pomană. 

Scene violente în Piazza Garibaldi din Trieste. Un cerșetor român a început să-i înjure și să-i lovească cu palmele pe cei care refuzau să-i dea de pomană. Oamenii au chemat imediat carabinierii, îngroziți de ce se întâmplă.

Românul în vârstă de 28 de ani nu este la prima abatere de acest fel, agenții fiind chemați în aceeași zonă și în zilele precedente. Din acest motiv, polițiștii l-au denunțat pe bărbat pentru consum de alcool în spații publice, nepurtarea măștii de protecție, pentru rezistență în fața unui funcționar public, dar și pentru că a refuzat să furnizeze datele personale.

Românul a devenit agresiv chiar și cu polițiștii

 

La vederea polițiștilor care au intervenit la fața locului, românul nu s-a potolit și a continuat să aibă un comportament agresiv, scrie publicația Secolo d'Italia.

Acesta a refuzat în repetate rânduri să-și dea detaliile personale și să poarte o mască. Pentru toate aceste nereguli, românul a fost transportat la secție și amendat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel