Italia: Un român a ținut OSTATIC un cartier întreg

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român a semănat teroare într-un oraș important din Italia după ce a ieșit cu un cuțit în stradă și i-a amenințat pe toți trecătorii. Timp de câteva ore, nimeni nu a putut trece prin zonă, românul amenințându-i inclusiv pe polițiștii care au venit să intervină. 

"Un român a ținut ostatic un cartier întreg" titrează presa italiană: cu un cuțit de bucătărie mare în mână el a terorizat locuitorii și trecătorii din zona Plaza din Sampierdarena (Genova), înainte de a fi în cele din urmă arestat de ofițerii de poliție.

Autorul incidentului este un cetățean român de 49 de ani, cunoscut de mult timp de poliție. 

Fluturînd cuțitul, individul a început să amenințe pe oricine trecea prin zonă, strigând cuvinte de neînțeles, dar având un ton de intimidare în mod explicit. Din acest motiv, au existat numeroase apeluri la 112, iar agenții postului de poliție din Cornigliano au sosit la fața locului.

Polițiștii s-au apropiat de român, cerându-i să arunce arma, dar reacția barbatului a fost ostilă. Cu vârful cuțitului îndreptat către agenți, omul s-a opus, refuzând să coopereze și chiar amenințându-i. Din fericire, bărbații în uniformă, beneficiind de superioritatea numerică, au reușit să-l dezarmeze.

Bărbatul 49 de ani a fost reținut și acuzat de amenințări și violență față de polițiști și folosirea de arme. , Omul așteaptă procesul în spatele gratiilor, proces programat pentru ziua de azi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel