Italia. Un român a înjunghiat un tânăr, pe care l-a abandonat într-o baltă de sânge. Loria nu a avut nicio șansă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. un roman a înjunghiat un tânăr, pe care l-a abandonat într-o baltă de sânge
Italia. un roman a înjunghiat un tânăr, pe care l-a abandonat într-o baltă de sânge

O lupta violentă a avus loc, noaptea trecută, la Marsala. Un tânăr, în vârstă de 28 de ani, a murit după ce a fost înjunghiat în timpul unei altercații. Cinci bărbați, doi italieni și trei români, au fost reținuți de polițiști. 

Tânărul de 28 de ani a fost ucis în apropierea unui club de noapte. Victima se numea Luigi Loria. Agenții secției de poliție Marsala au ajuns la locul crimei și au efectuat o serie de investigații pentru a reconstitui cele întâmplate.

În timpul nopții și în această dimineață, cinci persoane au fost arestate. Mai exact, aceștia sunt doi italieni și trei români, care au fost implicați în scandal. Doi dintre români sunt acuzați de complicitate la crimă, iar unul este cercetat deoarece că l-a înjunghiat fizic pe Loria, scrie blogsicilia.it.

Martorii au fost deja audiați, iar probele au fost colectate de anchetatori. Loria a murit în fața restaurantului Carpe Diem, în via Curatolo Taddei. Potrivit primelor informații adunate de anchetatori, acesta a fost înjunghiat în timpul unei discuții aprinse, provocată chiar de victimă. La un moment dat situația a degenerat și unul dintre bărbați a scos un cuțit și l-a lovit mortal pe Loria. Polițiștii trebuie să stabilească cu exactitate și în detaliu vina tuturor suspecților. Reconstrucția evenimentelor dramatice este în curs. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel