Italia. Un român a încercat să dea 35 de euro șpagă carabinierilor. Agenții au luat banii însă îl vor mai căuta și de acum încolo

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Operațiune de succes a carabinierilor din Roma: doi români arestați în lupta împotriva hoților de buzunare
Operațiune de succes a carabinierilor din Roma: doi români arestați în lupta împotriva hoților de buzunare

Un român din Italia a încercat să dea șpagă carabinierilor suma de 35 de euro. Oamenii legii nu au fost deloc impresionați, însă au luat totuși banii ca dovadă pentru fapta de instigare la corupție. 

Un român în vârstă de 30 de ani a încercat să-i mituiască pe carabinierii care se prezentau pentru a controla dacă bărbatul respectă decizia judecătorului de a rămâne în arest la domiciliu. Oamenii legii au confiscat bancnotele oferite de român și l-au denunțat pentru instigare la corupție. 

Tânărul român era plasat în arest la domiciliu în localitatea Marsala din Sicilia și, chiar dacă avea brățară electronică, în fiecare zi carabinierii se prezentau la ușa sa pentru a-i constata prezența în locuință.

Potrivit publicației Liberta Sicilia, românul s-a enervat foarte tare pe numeroasele verificări ale carabinierilor. Astfel, în timpul unui astfel de control bărbatul a scos din buzunarul pantalonilor 35 de euro în numerar și i-a oferit agenților pentru a-i convinge să nu mai vină în control.

Carabinierii au primit bancnotele, însă nu ca șpagă, ci le-au confiscat pentru a dovedi gestul bărbatului român care a fost denunțat pentru fapta sa.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel