Italia. Un român a furat un seif cu 11.000 de euro. Când credea că a scăpat cu prada, a fost reținut de carabinieri

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
carabinieri roman prins dupa jaf
carabinieri roman prins dupa jaf

În urma unei anchete amănunțite, carabinierii din localitatea Reggio Calabria au pus în aplicare un ordin de arest la domiciliu, emis de Curtea de la Locri la cererea Parchetului Local, împotriva unui tânăr român.

Bărbatul care este șomer și cu antecedente penale este acuzat de furt în circumstanțe agravante, violență și provocarea unu  prejudiciu financiar semnificativ. 

Mai exact, după ce a forțat ușa din față a localului calul „Service Phone Transfer & CSAS”, situat în Locri, românul a sustras un seif care conținea și aproximativ 11.000 de euro și aproximativ 200 de euro într-un sertar de birou situat la intrarea în magazin. Intervenția în timp util a carabinierilor a făcut posibilă începerea imediată a activităților de investigație și reconstruirea rapidă a dinamicii evenimentului. 

Datorită imaginilor surprinse de sistemul de supraveghere video din local, dar și de cele din zonă, forțele de ordine au reușit să identifice hoțul. Oamenii legii au mers la domiciliul românului, unde au găsit hainele în care acesta era îmbrăcat în timpul jafului. Precaut, românul ascunsese hainele printre gunoaie. De asemenea, carabinierii au găsit la domiciliul românului și ranga folosită la forțarea ușii localului jefuit, scrie lamilano.it. În timpul perchezițiilor, oamenii legii au confiscat, de asemenea, numeroase chitanțe fiscale, referitoare la achizițiile efectuate după furt. Acest lucru i-a pus pe gânduri pe carabinieri, mai ales că românul era șomer și nu avea bani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel