Italia. Un român a fost bătut și umplut de sânge de doi conaționali. Scandalul a pornit într-o sala de jocuri de noroc

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Un român a fost bătut și umplut de sânge de doi conaționali. Scandalul a pornit într-o sala de jocuri de noroc
Italia. Un român a fost bătut și umplut de sânge de doi conaționali. Scandalul a pornit într-o sala de jocuri de noroc

Carabinierii de la Fiera del Carmineau avut un weekend plin de evenimente în Crevalcore. Printre infracțiunile semnalate de carabinierii s-a numărat și o altercație între trei bărbați de origine română. Unul dintre români a fost bătut fără milă ce doi conaționali, care lau umplut de sânge.

Doi români de 40 de ani au ajuns, duminică seara, în cătușe, după ce au atacat un compatriot, lovindu-l cu scaune, sticle și bețe de  biliard. Scandalul a avut loc într-o sală de jocuri de noroc din centrul orașului, iar cearta a pornit de la o masă de joc.

Fiind urmăriți de o patrulă a carabinierilor, cei doi agresori români au fost surprinși în timp ce își scoteau hainele pătate de sânge. Agresorii au fost arestați pentru provocarea leziunilor corporale grave. Victima atacului a refuzat tratamentul medical de la medii de pe ambulanță, care au intervenit, scrie ilrestodelcarlino.it.

Un alt eveniment, la care au intervenit forțele de ordine, a avut loc într-un tren. Un italian în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul în Modena, a fost arestat pentru amenințări și opunerea rezistenței în fața unui ofițer de poliție, întreruperea unui serviciu public, traficul de droguri și deținerea nejustificată de arme și obiecte capabile să ofenseze.

Faptele s-au petrecut duminică seara, la ora 19.30, când Centrul de operațiuni al companiei de carabinieri din San Giovanni in Persiceto a fost informat cu privire la faptul că, la bordul unui tren cu destinația Verona, se afla un călător înarmat, care deranja călătorii. Când trenul a oprit în stația Crevalcore, în vagon a urcat o patrulă a carabinierilor, care a reținut pasagerul recalcitrant. Mai mult, bărbatul a refuzat să coopereze, împingându-i și amenințându-i pe carabinieri:  „Nu știți cine sunt! Vă voi ucide pe toți!".  Bărbatul avea aspra sa un pistol, 75 de cartușe goale, două cuțite, 55 de grame de marijuana, precum și un cântar digital.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel