Italia. Un român beat a scos un pistol și a amenințat carabinierii și clienții unui bar

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un tânăr a fost ucis de propriul tată. Zgomotul chitarei l-a făcut să îşi omoare fiul
Un tânăr a fost ucis de propriul tată. Zgomotul chitarei l-a făcut să îşi omoare fiul

Un bărbat, într-o stare evidentă de ebrietate, a întrerupt mai întâi o seara muzicală, deconectând sursa de alimentare a sistemului audio. Apoi a scos un pistol și i-a amenințat pe patronii unui bar din Sorso.

La fața locului s-au deplasat carabinierii care l-au reținut pe bărbatul recalcitrant. Acesta era un cetățean român, în vârstă de 41 de ani, rezident în Sassari. Evenimentul a avut loc, în seara zilei de vineri, în localitatea Sorso. 

Militarii au intervenit în urma unui apel la 112, care anunța despre o persoană, într-o stare evidentă de alterare psihofizică din cauza consumului de alcoolul, care a întrerupt o seara muzicală în desfășurare prin deconectarea sursei de alimentare a sistemului audio. Mai mult, supărat că angajații barului au repornit muzica, bărbatul a scos un pistol și a început să-l fluture în aer, amenințându-i pe cei prezenți, relatează unionesarda.it.

Speriați, angajații barului au sunat de urgență la secția de poliție, solicitând ajutor și pentru a evita producerea unei tragedii, După ce au ajuns a fața loculu, carabinierii l-au reținut pe scandalagiu, iar la perchezițiile corporale au constatat că arma nu era reală, ci era un pistol de jucărie, cu arc. Arma a confiscată, iar românul a fost condus la secția de poliție.

[citeste si]

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel