Italia. Un român a bătut cu bestialitate un COPIL care abia ieșise din biserică. L-a lăsat într-o baltă de sânge

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Românul se afla în fața bisericii și se certa violent cu o altă persoană. A fost momentul în care un tânăr de 17 ani a ieșit din biserică și i-a spus să facă liniște. 

Eveniment tulburător în curtea bisericii din Loria. Totul s-a întâmplat în timpul slujbei de seară. Atmosfera de rugăciune a fost întreruptă de o discuție care suna mai degrabă a ceartă și care se auzea din curtea bisericii. Aceasta a continuat timp de mai multe minute. La un moment un voluntar al bisericii, un tânăr de doar 17 ani, a ieșit din bisercă pentru a vedea ce se întâmplă. Afară erau două persoane care vorbeau foarte tare. Tânărul le-a spus să vorbească mai încet sau să plece.

Dintr-o dată, unul din ei, un român, fără să pronunțe vreun cuvânt, îl lovește cu putere în figură, fără ca tânărul să-și dea seama măcar ce s-a întâmplat. Lovitura a fost atât de puternică încât, tânărul s-a prăbușit la pământ într-o baltă de sânge, în curte bisericii. Imediat colegii din biserică au sunat la ambulanță și la poliție. Diagnosticul este dificil: mai multe fracturi la nas și diverse părți ale feței. De asemenea, băiatului i-a fost spartă arcada și s-a ales cu râni și pe gât de la căderea pe pământ.

O patrulă a carabinierilor din Riese ajunsă foarte repede fața locului în timp real a început o anchetă. Oamenii legii au început să adune elemente utile pentru identificarea agresorului: din mărturiile celor prezenți, dar și din cele declarate de victimă, agenții bănuiesc cine ar putea fi autorul acestui gest violent. 

Anchetele efectuate în zilele următoare confirmă suspiciunile: atacatorul este un tânăr de 22 de ani de naționalitate română, deja cunoscut poliției, domiciliat în Loria. Individul este cercetat în stare de libertate pentru loviri și alte violențe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel