Italia. Un român a atacat o femeie în vârstă la bancomat. A scos o mie de euro și s-a făcut nevăzut

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Bărbatul român care a deteriorat zona ATM din Ragusa a fost identificat și denunțat
Bărbatul român care a deteriorat zona ATM din Ragusa a fost identificat și denunțat

Jaful violent, vineri după-amiază, la un bancomat din San Giuliano. Un român în vârstă de 23 de ani a lovit o femeie în vârstă și i-a sustras1000 de euro din contul ei. Ulterior a fugit și s-a ascuns într-o clădire abandonată de pe Via Emilia.

 

O femeie în vârstă de 78 de ani, care locuia în San Giuliano, a mers la bancomatul situat pe Via Risorgimento pentru a retrage bani. Imediat după ce a introdus cardul în bancomat și a testat parolă, a fost atacată de un băiat, care a împins-o și a lovit-o cu pumnii, până când femeia a căzut.

Tânărul a reușit să scoate 1000 de euro din contul femeii și apoi a fugit. Carabinierii din Tenenza di San Giuliano și Secția Radiomobile din Compagnia di San Donato au sosit în câteva minute și s-au pornit pe urmele sal. Într-un final l-au găsit ascuns  într-o clădire abandonată de pe Via Emilia. Carabinierii l-au reținut tânăr și au returnat banii victimei. Femeia a fost dusă la spital, deoarece avea nevoie de îngrijiri medicale, scrie milano.corriere.it.

Tânărul român are antecedente penale, el fiind domiciliat în tabăra nomadă din via Novara din Milano.  După ce a fost arestat în flagrant pentru jaf calificat, românul a fost transferat la închisoarea Lodi. Carabinierii au recuperat, de asemenea, întreaga sumă furată, care a fost returnată femeii. Femeia în vârstă a fost dusă la camera de urgență a spitalului Vizzolo Predabissi, unde s-a constatat că are mai multe vânătăi, cu un prognostic de vindecare de 12 zile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel