Italia. Un român a ajuns la închisoare, după ce a sedus o femeie cu tulburări psihice

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Un român a ajuns la închisoare, după ce a sedus o femeie cu tulburări psihice.
Italia. Un român a ajuns la închisoare, după ce a sedus o femeie cu tulburări psihice.

Un român de 47 de ani, care a profitat de instabilitatea psihică a unei femei din Rimini, ar fi încercat să o seducă, până să o facă să-și piardă complet mințile și să se căsătorească cu el, spun anchetatorii.

Femeia, care suferă de o tulburare schizo-afectivă, este o persoană extrem de fragilă, pentru care ideea de a-și găsi un partener și de a se căsători devenise o adevărată obsesie, care nu-i dădea pace.  

Însă din cauza stării de sănătate psihice, femeia nu poate aprecia dacă sentimentele ei sunt reale sau dacă a fost păcălită de român, scrie ilrestodelcarlino.it.

Potrivit membrilor familiei, care au semnalat de mai multe ori faptul că bărbatul s-ar fi bazat pe tulburarea psihică a femeii pentru a intra în viața ei, manipulând-o după bunul plac și convingând-o să ajungă cu el la altar. Din fericire, cei doi nu au reușit să se căsătorească.

Împotriva românului, procurorul a emis ipoteza infracțiunilor de eludare a incapacității și violenței sexuale: profitând de infirmitatea femeii,  românul  a indus-o în eroare, făcându-i mai multe promisiuni și convingând-o să aibă relații intime cu el.

Italia. Un român a ajuns la închisoare, după ce a sedus o femeie cu tulburări psihice 

 

Cel puțin aceasta este reconstrucția făcută de anchetatori. Judecătorul de instrucție al tribunalului Rimini, la cererea procurorului adjunct Luca Bertuzzi, care coordonează ancheta, a dispus arestarea românului.

Acesta a ajuns la închisoare, deoarece românul de 47 de ani a încălcat, în decembrie anul trecut, interdicția, emisă de judecător, de a se apropia de femeie.

În urma sesizărilor repetate din partea membrilor familiei, românul a continuat să țină legătura cu femeia și chiar a instigat-o împotriva părinților și fraților săi. Mai mult, a convins-o să fugă cu el.

O vreme femeia fusese internată într-o clinică, dar a reușit să găsească un telefon mobil și să țină legătura cu românul, care ar fi ignorat interdicția de a comunica ce aceasta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel