Italia. Un omân furios aflat în stare de ebrietate a fost amendat după ce s-a dezbrăcat în fața polițiștilor

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Bătaie la un botez de români din Italia: Ringul de dans s-a transformat într-un ring de box, iar un invitat a ajuns la spital
Bătaie la un botez de români din Italia: Ringul de dans s-a transformat într-un ring de box, iar un invitat a ajuns la spital

Spectacol cu alcool sâmbătă seara în Piazza Ugo Bassi, lângă stația de autobuz. Protagonistul a fost un bărbat român de 48 de ani. Iată care este povestea.

Un bărbat beat de naționalitate română a început să îi înjure pe polițiștii din zonă și s-a dezbrăcat în pielea goală, arătându-le semne obscene.

Complet beat, acesta a căzut mai întâi la pământ, rănindu-se la mână, apoi a început să-i înjure pe polițiștii care îi veniseră în ajutor. Condus la secția de poliție, s-a dezbrăcat. Rațiunea unui român de 48 de ani s-a încheiat sâmbătă seară, în jurul orei 23.00, acesta fiind acuzat de împotrivire și ultraj contra unui funcționar public și o amendă pentru consum de alcool în public.

 

Un român aflat în stare gravă de ebrietate a fost reținut de poliție

 

Haosul a izbucnit în Piața Ugo Bassi, Ancona, în stația de autobuz, unde ofițerii aflați în serviciu de control teritorial au observat un bărbat care, după ce s-a clătinat câțiva metri, a căzut la pământ. Ofițerii s-au grăbit să îl ajute pe bărbat, observând în timp ce îl ajutau să se ridice că era în mod clar beat.

De fapt, avea dificultăți în a merge și era excesiv de vorbăreț (fără rost), atât de mult încât rostea cuvinte fără sens, însoțite de o puternică respirație vinicolă.  În momentul în care a căzut, bărbatul suferise o zgârietură vizibilă în partea inferioară a palmei stângi, dar când polițiștii l-au întrebat dacă are nevoie de ajutor din partea serviciilor de urgență, acesta a reacționat nervos dând de înțeles că nu dorește să fie chemat personalul medical și chiar a început să-i înjure pe polițiști, gesticulând nervos și rostind cuvinte într-o limbă străină.

 

Soția românului a încercat să îl liniștească, dar bărbatul a devenit agresiv

 

Între timp, o femeie care pretindea că este soția lui s-a apropiat. Văzând starea în care se afla soțul ei, a încercat să ia legătura cu un prieten al acestuia pentru a obține ajutor pentru a-l conduce acasă. Între timp, bărbatul fusese pus să stea în vagonul de serviciu, pentru a nu mai cădea din nou, dar toată această bunătate nu s-a ales decât cu o avalanșă de insulte și strigăte la adresa soției sale și a operatorilor.

Mimând acte sexuale, fără să țină cont de mulțimea de oameni veniți să vadă ce se întâmplă, bărbatul a continuat să arunce injurii și insulte la adresa ofițerilor. Niciunul dintre apelurile care i-au cerut să se potolească și să rămână calm nu a fost ascultat; dimpotrivă, acestea nu au făcut decât să exacerbeze insultele și comportamentul scăpat de sub control, atât de mult încât ofițerii au decis să îl ducă la sediul poliției pentru a-i fi luate amprentele digitale.

 

Bărbatul a fost amendat

 

Pe drum, bărbatul a continuat să se revolte împotriva ofițerilor, lovind în mod repetat peretele despărțitor din plexiglas din interiorul mașinii de poliție.

Spectacolul a continuat la sediul poliției, unde bărbatul, informat de procedura de înregistrare foto la care trebuia să se supună, a început să se dezbrace. Invitat să se liniștească, a ajuns față în față cu operatorii și apoi i-a împins.

Prin urmare, acesta a fost raportat autorităților judiciare pentru infracțiunile de rezistență și ultraj contra unui funcționar public, precum și pentru o amendă administrativă pentru beție în public, conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel