Italia. Un muncitor român se zbate între viață și moarte, după ce a căzut de pe schelă

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Italia: Un român de 30 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac. Familia sa este devastată
Italia: Un român de 30 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac. Familia sa este devastată

Un român se zbate între viață și moarte într-un spital din Italia, după ce a căzut de la înălțime. Bărbatul, zidar de meserie, lucra pe schelă la noua secție a Spitalului San Gerardo din Monza. 

Un muncitor român în vârstă de 43 de ani a fost victima unui grav accident de muncă, pe 6 decembrie, în jurul orei 15:50. Bărbatul lucra pe schela unde lucra la noua secție, aflată în construcție, a Spitalului San Gerardo din Monza.

Muncitorul, având inițialele M.L., este cetățean român cu domiciliul în Rho (localitate din zona metropolitană Milano, Lombardia) și se afla în timpul serviciului atunci când a avut loc accidentul.

Nu se știe dacă muncitorul a alunecat sau i s-a făcut rău

 

Momentan, nu se știe dacă bărbatul s-a simțit rău și a căzut sau a alunecat de pe schelă.

Coarda de siguranță nu a rezistat, iar românul a căzut în gol de la o înălțime de aproximativ trei metri. Nimeni nu a fost prezent lângă el la momentul accidentului, iar colegii săi au auzit doar o bufnitură.

Potrivit presei locale, muncitorul purta toate echipamentele de protecție necesare lucrului la înălțime, dar ghinionul a făcut să sufere o lovitură în zona capului. Intervenția a fost de cod roșu, victima fiind dusă cu ambulanța la Secția de Urgențe al spitalului și internată cu prognostic rezervat, fiind în comă.

Situația românului este gravă și ar trebui operat la cap. 

La fața locului au intervenit și carabinierii pentru face cercetări suplimentare. Investigațiile sunt încă în fază de cercetare, pentru a se înțelege cu exactitate dinamica incidentului.

Faptul că accidentul s-a petrecut fix lângă spital a fost, fără îndoială, atât în favoarea salvatorilor, cât mai ales a muncitorului.

Un român a murit la Roma, după ce a căzut de la trei metri înălțime

 

Acest caz vine la aproximativ o lună după incidentul din Roma, atunci când un român a murit pe un șantier. 

Un muncitor, în vârstă de 41 de ani, de origine română, angajat al unei companii din Marino, monta, la începutul lunii noiembrie, un baldachin la un teren de sport. La un moment dat, muncitorul a căzut de pe platforma înaltă de trei metri. Din nefericire, bărbatul s-a lovit puternic la cap, scrie zazoom.it. 

La fața locului, au ajuns medicii de la ambulanță și carabinierii. Victima a fost dusă de urgență la spitalul San Camillo Forlanini unde a fost operată, însă a murit la scurt timp după intervenție. Carabinierii din Bravetta și anchetatorii de la Roma au demarat o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de producerea tragediei. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel