Italia. Un cioban român a murit pe câmp. Avea 31 de ani

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Un român a fost prins de poliție în timp ce se afla într-o zonă urbană interzisă de lege
Italia. Un român a fost prins de poliție în timp ce se afla într-o zonă urbană interzisă de lege

Un eveniment tragic a avt loc în Ponte di Piave. Ion Iulian Manole, un cioban român, în vârstă de 31 de ani, rezident în Ponte di Piave, a murit ieri dimineață la ora 4.30, peun câmp dinn Fossalta di Portogruaro.

Ion Iulian Manole venise să-i ajute cu turma de mioare pe unchiul sau și pe un coleg. Alarma a fost dată chiar de unchiul său, care a chemat ambulanța. 

Manole a avut timp să spună câteva cuvinte înainte să moartă. Tânărul intrase în baia mică din interiorul casei, în care erau cazați unchiul său și un colegul. La fața locului au ajuns medicii de la spitalul Portogruaro, care nu au mai putut face nimic pentru tânărul român, scrie tribunatreviso.gelocal.it.

De asemenea, au ajuns și carabinierii stației Villanova di Fossalta. Procurorul Pordenone l-a adus pe medicul legist Antonello Cirnelli, care a declarat că tânărul ar fi făcut un atac de cord. Bărbatul era angajat al Allevamento Piave, o companie cu sediul în Taipana, Udinese, care se ocupă cu gestionarea mai multor efective de mioare din nord-estul țării. Și fratele decedatului este păstor și a fost anunțat de veste tristă, în timp ce se ocupa de alte turme în Marca.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel