Italia. Un bărbat și-a bătut cu un baston concubina, a sechestrat-o și a amenințat că o va ucide

Eduard Pascu |
Data publicării:
carabinieri
carabinieri

Un bărbat din Ponticelli, cunoscut cu antecedente penale, a fost arestat după ce și-a bătut concubina și a sechestrat-o.

Forța de intervenție rapidă, Radio Mobile carabinierilor din Napoli, împreună cu cei de la compania Poggioreale, au arestat un bărbat de 50 de ani din Ponticelli, cunoscut cu antecedente penale, pentru răpire, vătămare corporală gravă, rele tratamente în familie și opunere la arestare.

Acesta s-a baricadat în casa sa din Via Angelo Camillo de Meis și și-a lovit în mod repetat partenera cu un baston. Strigătele sfâșietoare ale femeii i-au determinat pe vecini să alerteze carabinierii care au ajuns la fața locului în câteva minute. Ușa de acces era încuiată, iar polițiștii au început să negocieze cu bărbatul de 50 de ani, cerându-i să fie rezonabil.

Acesta însă i-a pus un cuțit la gât concubinei sale, în timp ce continua să o insulte. El a vorbit cu carabinierii printr-o mică fereastră care dădea spre stradă. La rugămințile femeii să fie lăsatăî în pace și să plece, acesta devenea mai agresiv. 

 

A atacat carabinierii

 

Momentul de cotitură a venit când bărbatul de 50 de ani, într-un acces de furie, a lovit geamul ferestrei cu pumnul și și-a trecut brațul prin grilajul de fier care proteja cadrul ferestrei.

Carabinierii au imobilizat imediat brațul acestuia și i-au permis astfel femeii să ajungă la ușa din față și să fugă. Între timp, bărbatul de 50 de ani a continuat să țipe și să amenințe, cu o bucată de sticlă strânsă în cealaltă mână, că se va sinucide. Prins ca în chingi, carabinierii au pătruns în casă și l-au încătușat.

Din cauza rănilor suferite la mâna dreaptă, bărbatul a fost dus la Spitalul Cardarelli și se află în continuare acolo sub pază, în așteptarea procesului.

Femeia a fost internată la Ospedale del Mare pentru numeroasele răni suferite în timpul atacului. Viața ei nu este în pericol.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel