Italia: Român, reţinut după ce a agresat o femeie în Piaţa Venezia din Roma

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Un  bărbat român, în vârstă de 68 de ani, fără adăpost, a fost reţinut de carabinieri, după ce a agresat, cu un cuţit, o femeie în Piaţa Venezia din Roma.

În urmă cu două seri, un bărbat român fără adăpost, în vârstă de 68 de ani, a agresat o femeie, aplicându-i cu un cuţit lovituri în zona feţei. Bărbatul violent a fost arestat de carabinieri și reţinut pentru vătămare corporală gravă. Motivele care au stat la baza furiei asupra victimei încă nu sunt înțelese, potrivit www.affaritaliani.it.

Carabinierii au fost anunţaţi, în urmă cu două seri, de un trecător, care a fost martor la scena. Ajunşi la fața locului, oamenii legii au găsit-o pe femeie întinsă pe trotuar, conștientă, dar grav rănită la față. Atacatorul era în apropiere, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, dar cu pantofii patați de sânge.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj de la ambulanţă, pentru a acorda primul ajutor victimei. Aceasta este o femeie, încă neidentificată, deoarece nu avea documente asupa ei. Se presupune că are avea o vârstă între 35-40 de ani, ten măsliniu. Cel mai probabil este cetăţean străin, fără adăpost. Victima a fost internată la spitalul „Santo Spirito", unde se află și astăzi, din cauza fracturii oaselor nazale și a diverselor răni și vânătăi pe față.

Carabinierii au încercat să-i vorbească, dar femeia nu a răspuns niciodată. Nu este clar dacă este o consecință a loviturilor la față și cap sau dacă nu vorbeşte limba italiană. Între timp, atacatorul său a fost încătușat și dus în închisoarea Regina Coeli, unde va rămâne disponibil autorităților judiciare.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel