Italia: Ultimul mesaj al lui Mattia, trimis mamei pe Whats App, înainte de a fi intubat: "Trebuie să plec"

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Mattia, un băiat de doar 18 ani se află în comă la spitalul din Cremona, după ce s-a infectat cu coronavirus. Băiatul este cel mai tânăr pacient de la terapie intensivă și înainte de a fi intubat i-a trimis un mesaj pe Whats App mamei sale, care se roagă necontenit pentru el. 

Mattia a avut febră pe 16 martie. A fost confirmat cu Covid 19 și complicația a dus la pneumonie.

După câteva zile au apărut primele crize respiratorii: ambulanța a ajuns acasă, l-a preluat și apoi a fost internat. Ultima imagine pe care mama băiatului o are despre el este „în timp ce cadrele medicale de urgență îl urcă în ambulanță ".

Mama a primit un ultim mesaj pe WhatsApp de la fiul ei în seara spitalizării: "În curând mă vor intuba. Nu-ți face, griji, nu te voi lăsa singură! Te iubesc, mamă, voi lupta pentru tine și Anastasia(sora decedată-n.r.). Trebuie să plec."

Mama lui Mattia spune că a făcut o înțelegere cu asistentele.

„Am făcut un pact cu asistentele: ele merg la el, îl mângâie și îi spun că asta este mângâierea mamei sale. 

"Vom câștiga această bătălie"

Starea lui Mattia este „ stabilă, dar gravă ". În fiecare seară, mama băiatului, Ombretta, așteaptă un apel din partea medicilor „ Apoi mă răzgândesc și sper să nu mai sune: ar însemna o agravare ".

După cum informează Corriere della Sera , mama s-a confruntat și a depășit un alt obstacol în decursul vieții. Când băiatul avea 3 ani, ea a fost diagnosticată cu cancer : "Era în cărucior când am fost operată de urgență. După două luni am putut spune tuturor că am câștigat lupta". Situația e aceeași, dar acum rolurile s-au inversat. Vom sărbători acasă această victorie," a mai spus mama băiatului. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel