Italia. Trupul unui român dispărut a fost găsit carbonizat într-o parcare. Mama sa, care îl căuta, este șocată: „Băiatul din videoclip este fiul meu”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Trupul unui român dispărut a fost găsit carbonizat într-o parcare. Mama sa, care îl căuta, este șocată: „Băiatul din videoclip este fiul meu”
Italia. Trupul unui român dispărut a fost găsit carbonizat într-o parcare. Mama sa, care îl căuta, este șocată: „Băiatul din videoclip este fiul meu”

Trupul unui tânăr român de 19 ani dispărut de mai multe zile a fost găsit carbonizat în interiorul unei parcări publice dintr-un oraș din Italia. Mama sa l-a identificat și este devastată: „Băiatul din videoclip este fiul meu”.

La patru zile de la tragedie, în urma unei anchete complexe, carabinierii Companiei Seregno au reușit să identifice corpul persoanei găsite carbonizate și fără acte.

Victima este un român de 19 ani care se afla de ceva timp în Italia împreună cu mama sa. Băiatul a fost găsit joi dimineață în interiorul parcării publice subterane din Via Odescalchi, în centrul provinciei Monza Brianza, Lombardia. Italia. 

 

Românul era căutat de mama sa și de o echipă de polițiști de câteva zile

 

Mama sa a recunoscut trăsăturile tânărului și a rămas șocată după ce a vizionat câteva cadre preluate din înregistrările sistemului de supraveghere video din parcare. 

Femeia de naționalitate română, care declarase sâmbătă dimineață dispariția fiului, avea o casă, în Brianza, unde locuia cu el. Însă, copilul avea obiceiul de a mai pleca ocazional. Băiatul trecea printr-o perioadă complicată, cu siguranță una problematică. 

De fapt, nu era pentru prima dată când petrecea o noapte în afara casei. Dar, la a doua noapte de absență de acasă consecutivă și de indisponibilitate, românca a devenit îngrijorată și a decis să ceară ajutorul carabinierilor. Militarii se aflau de câteva zile pe această pistă, care ieri și-a găsit certitudinea odată cu conformarea mamei.

 

Decesul românului a fost cel mai probabil un accident

 

Analiza camerelor de luat vederi din zonă a permis reconstituirea faptului că tânărul de 19 ani a adus cu el câteva sticle de combustibil (în special motorină) și câteva cutii de carton, probabil pentru a fi folosite ca pat pentru noapte.

De asemenea, s-a verificat că acesta era singur în acel moment și că tragicul eveniment, prin urmare, s-ar fi produs din cauze accidentale sau autoprovocate. Ambele ipoteze rămân la fel de deschise și sunt luate în considerare, conform Il Giorno.

Posibilitatea ca cineva să-l fi atacat în timp ce dormea a fost acum definitiv exclusă. Mâine va fi efectuată autopsia ordonată de Procuratura Monza, care a coordonat ancheta. Deși mai sunt încă întrebări la care trebuie să se răspundă, astfel se închide un mister care a șocat întreaga comunitate, inclusiv din cauza vârstei fragede a victimei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel