Italia. Trei români, care au furat aproape o tonă de motorină de la camioane, în urmă cu doi ani și jumătate, descoperiți recent

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Aviz de încheiere a anchetei pentru furtul a 900 de litri de combustibil în urmă cu doi ani și jumătate. Autoritățile au anlizat probele și au stabilit că resonsabili de furt sunt trei cetățeni români.

Investigațiile carabinierilor din Reggiolo au fost demarate în ianuarie 2019, în urma unei plângeri depuse de proprietarul unei firme de transport rutier din Reggiolo, când, pe timpul nopții, în două împrejurări diferite, au fost furate aproximativ 900 de litri de motorină din rezervorul unui camion articulat.

Datorită imaginilor din sistemul de supraveghere video al companiei, luate în timpul inspecției, carabinierii au reușit să găsească mașina folosită de cei trei bărbați în timpul furtului.

Suspiciunile privind autorii au fost confirmate și de analiza imaginilor de supraveghere video de la intrările în oraș și de percheziția domiciliului proprietarului mașinii. După ce autorii au fost identificați fără nici un dubiu - un bărbat de 37 de ani și doi tineri de 24 de ani, toți de origine română și cu domiciliul în Suzzara - rezultatele investigațiilor au fost comunicate autorităților judiciare din Reggio Emilia, care au fost însărcinate cu urmărirea cazului.

Joi, 27 mai, la finalul procesului de anchetă, militarii din Reggiolo le-au comunicat celor trei avizul de încheiere a anchetei emis de Parchetul local. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel