Italia: Trei români au intrat în casa unui alt român și l-au jefuit în ziua de Crăciun. L-au bătut cu bestialitate

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură informatorevigevanese.it
Sursa foto: captură informatorevigevanese.it

Carabinierii italieni au reușit să prindă trei români care au intrat în ziua de Crăciun în casa altui român pe care l-au jefuit, l-au amenințat și l-au bătut cu bestialitate. 

Cei trei români s-au înțeles, și-au făcut planul pentru ziua de Crăciun și au intrat în casa unui conațional. Acesta avea să fie bătut, jefuit și amenințat să spună unde ține toți banii.

Carabinierii de la stația Mentana au reușit să-i prindă în timp record pe cei trei tineri români cu domiciliul în Palombara Sabina. 

Românii au vârste cuprinse între 18 și 37 de ani, iar al treilea este un minor. Aceștia sunt însă cercetați în stare de libertate pentru că au intrat în casa compatriotului lor din Fonte Nuova, iar sub amenințarea armei l-au jefuit. Ulterior s-a descoperit că acestea erau arme cu aer comprimat.

Atacul a provocat victimei lovituri puternice la cap care îl vor ține aproximativ două săptămâni în spital. Atacatorii așteaptă acum finalizarea anchetei și trimiterea în judecată.

Pentru moment oamenii legii nu cunosc alte detalii și nu își explică modul în care cei trei români au ales să dea lovitura de Crăciun chiar în casa unui alt conațional. Pentru moment nu se exclude nici o altă variantă. Cercetările continuă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel