Italia. Tânără româncă, moartă la spital după un accident dramatic. Alte două persoane, în stare critică

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: obiettivonews.it
Sursa foto: obiettivonews.it

O româncă de 34 de ani, una dintre victimele accidentului de pe Corso Europa din Volpiano, a murit la spital. Ea a fost transportată cu elicopterul la spitalul CTO din Torino, în stare disperată.

Accident grav pe Corso Europa, la Volpiano (Torino), sâmbătă 26 noiembrie 2022, cu puțin înainte de ora 18:00. Două mașini au fost implicate într-o coliziune.

Un Nissan Quashai, la volanul căruia se afla un bărbat, și-a încheiat cursa în mijlocul drumului, în timp ce cealaltă mașină, cu două femei la bord, a ieșit de pe șosea, răsturnându-se pe o parte. La fața locului s-au deplasat pompierii din Torino Stura, voluntarii din Volpiano, 118 și carabinierii.

Italia. Tânără româncă, moartă la spital după un accident dramatic. Alte două persoane, în stare critică

 

Trei persoane au fost rănite: două dintre ele, șoferul Nissan-ului și una dintre cele două femeile din cealaltă mașină, au fost transportate la spitalul San Giovanni Bosco în cod galben, în timp ce cealaltă femeie, o româncă de 34 de ani, a fost transportată cu elicopterul 118 în stare gravă la spitalul CTO din Torino. 

La scurt timp după ce a ajuns la spitalul CTO din Torino, Simina Anca C. , în vârstă de 34 de ani, de origine română, dar rezidentă în Leini, a murit. 

Femeia, care se afla împreună cu o prietenă în mașină, a intrat în stop cardiac când personalul medical a ajuns la fața locului și a fost resuscitată. Când a ajuns la spital, medicii au făcut tot ce au putut, dar, din păcate, nu a supraviețuit.

Alte două persoane au fost rănite în accident: R.R., în vârstă de 40 de ani din Leini (șoferul autoturismului în care se fla românca) și G.R.D, în vârstă de 48 de ani din San Benigno Canavese (șoferul autoturismului Nissan), care se află în prezent la spitalul San Giovanni Bosco din Torino, potrivit obiettivonews.it.

Vezi și: 

Italia. Polițist filmat în timp ce lovea cu bâta un român de 25 de ani: „A fost deschisă o anchetă disciplinară împotriva ofițerului" 

 

Totul s-a întâmplat în Rieti, în seara zilei de 25 noiembrie, când un tânăr de 25 de ani a început să deterioreze mașinile parcate și să facă ravagii, până când a fost chemată poliția să intervină, evident cu forța. "A fost deschisă o anchetă disciplinară împotriva ofițerului", a anunțat Direcția de Poliție din Rieti.

Un ofițer de poliție va fi supus unei proceduri disciplinare după ce o înregistrare video, realizată de niște trecători, l-ar fi surprins în timp ce, în timpul fazelor agitate ale unei arestări, lovește cu bastonul de serviciu un tânăr de 25 de ani de origine română. 

Polițistul filmat de trecători în timp ce aresta un român de 25 de ani va fi supus unei proceduri disciplinare. S-a întâmplat în seara zilei de 25 noiembrie, în centrul istoric al orașului Rieti. Aici, poliția primise o sesizare cu privire la un tânăr, aflat într-o stare evidentă de ebrietate, care a avariat cu pumnii și picioarele mașinile din apropierea gării. După primul, au urmat multe alte apeluri la 112. Individul, care era deosebit de "entuziasmat", a mers mai târziu în Piața Oberdan și și-a continuat activitatea distructivă, concentrându-se în principal pe coșurile de gunoi. Scandalul a continuat până la sosirea ofițerilor la fața locului.

De asemenea, tânărul de 25 de ani s-a dezbrăcat și, după cum a precizat într-un comunicat al Direcției de Poliție din Rieti, se afla într-o stare foarte alterată. Când polițiștii au ajuns la fața locului, era inevitabil ca poliția să-l aresteze "pentru infracțiunile de distrugere în formă agravată, rezistență și vătămare corporală a unui funcționar public și, la indicațiile autorității judiciare, a fost plasat în arest la domiciliu".

Continuarea, AICI.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel