Italia. Tânără româncă, amenințată cu moartea de soțul italian, de 50 de ani, în fața copilului: „Te voi aduce într-un scaun cu rotile"

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Tânără româncă, amenințată cu moartea de soțul italian, de 50 de ani, în fața copilului: „Te voi aduce într-un scaun cu rotile" / Foto: Captură video youtube
Italia. Tânără româncă, amenințată cu moartea de soțul italian, de 50 de ani, în fața copilului: „Te voi aduce într-un scaun cu rotile" / Foto: Captură video youtube

O româncă a fost amenințată cu moartea de soțul ei de origine italiană, în fața copilului. Însă, prima audiere a bărbatului de 50 de ani acuzat de soția sa de abuz în formă agravată, a fost amânată. Femeia a raportat întreaga poveste carabinierilor.

"Te voi ucide, te voi aduce într-un scaun cu rotile". Cuvinte înfiorătoare, care ar fi fost rostite de fostul soț în timp e își amenința mama copilului lor cu un cuțit de bucătărie. O tragedie pe care fosta soție, de origine română, a decis să o întrerupă.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani se află în arest, în urma acuzaților pentru rele tratamente, cu circumstanța agravantă a prezenței unui minor care ar fi fost martor la acest comportament, care nu are valoare edificatoare. Ieri, procesul s-a deschis în fața judecătorul Ermanno De Mattia, și a procurorului Clarissa Berno.

 

Românca credea că va trăi o poveste de dragoste, însă a ajuns să se teamă pentru viața ei 

 

Românca l-a cunoscut pe bărbat în urmă cu câțiva ani, începând o relație amoroasă. După cinci ani au decis să-și lege destinele, însă ce a urmat a fost un film de groază pentru femeie. Deși la început, familia a fost fericită, după doi ani, au început atacurile verbale din partea lui.

Situația a escaladat rapid, iar vorbele s-au transformat în fapte: bărbatul a început să-și atace soția cu lovituri de picioare și pumni, având grijă, însă, conform argumentului reclamantului, să o lovească pe femeie în locuri unde nu se vedeau vânătăi. Pe lângă bătăi, bărbatul a făcut amenințări înarmat cu un cuțit.

La sfârșitul anului 2021, femeia a decis că nu mai suportă comportamentul rău al soțului ei și a raportat totul carabinierilor. Inculpatul este apărat de avocata Simona Dell'Amico, iar partea civilă este apărată de avocata Maria Elisabetta Dell'Amico, înlocuită de colega sa Lara Balderi.

 

Românca a povestit tot calvarul prin care a trecut în fața carabinierilor

 

Potrivit acuzării, copilul ar fi văzut cuțitul în timp ce bărbatul o amenința pe româncă. Bărbatul i-ar fi promis moartea femeii. Această perioadă, o adevărată "cușcă" psihică pentru presupusa victimă, ar fi durat din 2016 până în 2020.

Românca s-a constituit parte civilă, iar ieri dimineață a fost audiată în instanță asistenta socială care s-a ocupat de fiica ei. Aceasta a relatat că a aflat de la educatoarea copilului despre aceste presupuse rele tratamente și din unele confesiuni făcute de presupusa victimă. Prima audiere a bărbatului a fost amânată până la data de 15 februarie, conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel