Italia. Tânără, bătută cu cruzime de un român. A refuzat să îi "împrumute" telefonul

Andreea Cosma |
Data publicării:

Un român a bătut o fată la Torino doar pentru că aceasta a refuzat să-i împrumute telefonul mobil, după care a sărit să-i bată şi pe reprezentanţii forţelor de ordine care au intervenit la faţa locului. Bărbatul a ajuns la închisoare, scrie Il Giornale.

Episodul a avut loc în cartierul Barriera din Milano, mai exact în strada Tarnego, unde bărbatul s-a apropiat de o tânără şi a rugat-o să-i împrumute smartphone-ul.

Conform celor raportate de presa locală, românul ar fi cerut telefonul ca să asculte muzică, însă proprietara l-a refuzat. Un răspuns care l-a făcut să-şi piardă controlul începând s-o lovească puternic cu pumnul pe faţă. Nu plătesc, spunea bărbatul continuând s-o lovească până când la faţa locului a sosit o patrulă a poliției municipale.

Citeşte şi: Italia. Un cunoscut SPITAL caută MEDICI ROMÂNI. Salariu de 2.500 euro și alte BENEFICII (VIDEO)

Agenții au intervenit imediat pentru a salva fata, dar bărbatul a reușit să-l lovească şi pe unul dintre ei, înainte de a fi oprit de colegii acestuia care l-au arestat. În prezent, individul se află în închisoare, sub acuzația de vătămare corporală și de rezistență și rănire a unui agent. Tânăra şi poliţistul au ajuns la secţia de urgenţă a unui spital din Torino. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel