Italia. Tânăr român, victima răzbunării bolnave a fostei iubite: A alertat poliția, spunând că băiatul a răpit-o și o amenință cu arma

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Alarmă falsă de răpire în Bologna. O fată de 17 ani a fugit de acasă, apoi a alertat poliția, spunând că fostul ei iubit, un român de 23 de ani, a răpit-o. Din fericire, polițiștii au descurcat ițele încurcate ale poveștii de dragoste cu năbădăi.

Alarma s-a declanșat cu puțin timp înainte de ora 19.00, când o femeie a sunat la 113, spunând că fiica sa de 17 ani și o prietenă de-ale sale sunt ținute captive într-o casă din via del Tipografo de un tânăr înarmat cu un pistol, care i-a luat și telefonul mobil pentru a o împiedica să ceară ajutor.

Fata ar fi plecat de acasă de Ziua Internațională a Femeii și de atunci familia sa nu a primit nicio veste de la ea, potrivit Il Resto del Carlino. 

În casa semnalată locuia un bărbat român de 23 de ani, cu condamnări anterioare, inclusiv pentru port de armă. Astfel, când poliția a ajuns pe stradă, a izolat zona pentru siguranță și a înconjurat casa. Părinții băiatului au fost lăsați să iasă, iar apoi și două fete, care se aflau de fapt acolo. Membrii familiei fetelor au ajuns și ei la locul indicat.

Italia. Tânăr român, victima răzbunării bolnave a fostei iubite

 

Și, încet-încet, s-a aflat ce s-a întâmplat. Tânărul de 23 de ani care ar fi trebuit să aibă arma nu se afla acasă: s-a întors la scurt timp, a fost percheziționat și nu avea nimic asupra lui. Ascultându-le pe cele două fete, s-a lămurit ce s-a întâmplat.

Familia minorei fusese alertată de fosta iubită a tânărului de 23 de ani, care, înfuriată de noua relație a acestuia, sunase un prieten și spusese că a fost răpită și ținută sub amenințarea armei. O minciună, spusă la supărare, care a declanșat un scandal.

Mama fetei de 17 ani și a presupusului răpitor a fugit, îngrozită, pe Via del Tipografo. Iar poliția a trimis mai multe mașini de poliție, Unitățile de primă intervenție și Brigada mobilă. Le-a luat o oră pentru a constata că, în cele din urmă, nu a avut loc nicio răpire, nu era nicio armă.

A alertat poliția, spunând că băiatul a răpit-o și o amenință cu arma

 

Cele două fete care se aflau în apartament (una dintre ele fiind noua iubită a tânărului de 23 de ani) au spus că se simțeau bine, că nu fuseseră constrânse. Cealaltă, fosta iubită trădată, care făcuse apelul alarmant pentru a se răzbuna pe el, era în schimb acasă.

Dar poliția, într-o asemenea confuzie, a trebuit să potolească și spiritele familiilor fetelor și ale tânărului de 23 de ani, care se acuzau reciproc. În cele din urmă, toată lumea a plecat acasă.



 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel