Italia. Tânăr român, scandal monstru într-un club. Victima, bătută cu sălbăticie, în stare gravă, la spital

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Tânăr român, arestat după ce a lovi cu cruzime un rival. Victima este în stare gravă, pe patul de spital
Italia. Tânăr român, arestat după ce a lovi cu cruzime un rival. Victima este în stare gravă, pe patul de spital

O ceartă, care a izbucnit între doi bărbați din Europa de Est, s-a transformat rapid într-o bătaie cruntă. Un român de 20 de ani a fost arestat, fiind acuzat de tentativă de omor. 

În această dimineață, în jurul orei 5.00, un român și un albanez s-au luat la bătaie în fața clubului Tranquilla din Corso Vigevano 41. Tânărul român, în vârstă de 20 de ani, l-a lovit cu picioarele și pumnii pe rivalul său, un albanez de 32 de ani. Victima a fost dusă la spitalul San Giovanni Bosco în cod roșu în stare foarte gravă, scrie lagazzettatorinese.it.

Patrula de carabinieri, care a intervenit la fața locului, a constatat că cearta a început în interiorul clubului Tranquilla din Corso Vigevano, din motive neînsemnate, și a culminat cu agresiunea violentă de afară. Românul în vârstă de 20 de ani a fost arestat sub acuzația de tentativă de omor.

 

Un alt român a fost jefuit și lăsat într-o baltă de sânge, la Roma

 

Haos într-o stație de metrou din Roma. Un român a fost jefuit și lăsat într-o baltă de sânge, după ce atacatorul i-a spart capul. Românul de 47 de ani a fost victima unei tâlhării. Ofițerii postului de poliție Celio, în timp ce efectuau un serviciu de combatere a infracțiunilor, în apropierea stației de metrou Colosseo, au observat un grup de persoane, care păreau că se băteau între ele.

Împreună cu câțiva colegi de la secția de poliție Trastevere, agenții de poliție au constatat imediat că era vorba de fapt de un jaf comis asupra unui cetățean român de 47 de ani. În încercarea de a-l opri pe hoțul care i-a furat rucsacul, românul a fost lovit în cap cu un obiect contondent, care nu a fost găsit la fața locului. Lovitura i-a provocat o pierdere abundentă de sânge.

Autorul tâlhăriei, identificat ca fiind M.H., în vârstă de 44 de ani, cetățean magrebian, aflat încă în apropiere, a fost imediat blocat de poliție și arestat pentru infracțiunea de tâlhărie calificată, în timp ce victima, transportată la policlinica Umberto, a primit un prognostic de 5 zile de tratament pentru rănile suferite.

 

O altă familie de români a provocat un scandal monstru la spital 

 

În regiunea Sicilia, alți români au creat haos în camera de urgență a spitalului Vittoria din regiunea Ragusa. Două persoane, de naționalitate română, au însoțit o rudă la urgențe. Cei doi ar fi cerut tratament imediat și nu au acceptat timpul de așteptare, așa că au atacat personalul. Trei persoane au fost rănite de românii furioși că nu au întâietate: o asistentă a fost internată în spital cu coaste fracturate. I s-a dat un prognostic de 25 de zile. Alți doi colegi, atacați tot de cele două rude ale femeii, își vor reveni în 15 zile. De asemenea, cei doi români au aruncat pe jos scaunele din sala de așteptare a urgențelor.

Calmul a fost restabilit de carabinierii din Vittoria, care au intervenit împreună cu poliția. Partenerul femeii, un român în vârstă de 43 de ani, a fost reclamat pentru amenințări și vătămare corporală gravă a unui funcționar public. Același lucru s-a întâmplat și cu fiul de 15 ani al femeii. El va fi judecat de Tribunalul pentru minori din Catania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel