Italia. Cuplu de români, în stare critică după un accident bizar pe autostradă

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Accidentul a avut loc ieri pe autostradă, în apropiere de Santa Cecilia. Cuplul de români se întorcea acasă de la Terracina când, la câțiva kilometri înainte de intersecția de la Alatri, au intrat cu mașina în parapetul de protecție. Mașina s-a întors, în urma impactului, și a ajuns cu partea din față orientată în sens opus. Cei doi români sunt în prognostic critic, la spital. Ei au fost descarcerați de pompieri și ajutați de personalul medical să iasă din mașină pentru a fi transportați la urgență.

Accident grav, ieri dimineață, pe autostradă între Ferentino și Alatri, în apropiere de Santa Cecilia. Un cuplu de origine română, care locuiește în Alatri, este în prognostic critic.

Cei doi români, în vârstă de 60 de ani, au fost ajutați de pompieri și de serviciile de urgență 118 să iasă din vehicul, un Ford Fiesta, iar apoi au fost transportați cu o ambulanță la spitalul din Ferentino. Carabinierii au fost de asemenea la fața locului pentru investigațiile necesare.

 

Cuplu de români, în stare critică după un accident bizar pe autostradă, în Italia

 

O scenă înspăimântătoare le-a apărut în față primilor salvatori și celor care circulau cu mașina pe autostrada Sora-Ferentino, ieri, în jurul orei 11.00. Mașina a fost distrusă complet în partea din față și pe partea pasagerului, iar două persoane, un bărbat și o femeie, au rămas, rănite, în interior. Personalul medical a sosit la fața locului pentru a acorda primul ajutor cuplului. Cele două persoane au rămas blocate în vehicul și, prin urmare, a fost nevoie de intervenția pompierilor.

Cuplul de români, de 60 de ani, a fost dus la spitalul "Fabrizio Spaziani" din Frosinone.

Tronsonul de drum pe care s-a produs accidentul a fost închis timp de aproximativ două ore, pentru a permite operațiunile de salvare, securizarea drumului și îndepărtarea vehiculului accidentat.

Impactul cu parapetul de protecție a fost violent, iar mai multe bucăți de caroserie și cioburi de sticlă au ajuns pe asfalt. Traficul a fost deviat către zona de service a benzinăriei. Accidentul a avut loc pe tronsonul din fața zonei de servicii.

 

Soții dispăruți duminică, după ce au fost luați de ape, găsiți MORȚI, la mare distanță de locul dispariției

 

Un alt cuplu a avut parte de un sfârșit crunt în Reggio Calabria. Cadavrele a două persoane dispărute, după ce au fost luate de ape, au fost găsite la mare distanță de locul unde au fost văzute ultima dată.

Alarma a fost declanșată de un bărbat care a rămas blocat în mașină din cauza inundațiilor. El le-a spus pompierilor care l-au salvat că a văzut un cuplu într-un Ford Fiesta ieșind din mașină și fiind măturat de furia apei.

Cadavrul uneia dintre cele două persoane dispărute de duminică din cauza valului de vreme rea care a lovit Scordia, în provincia Catania, a fost găsit. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 67 de ani. Acesta se afla într-o livadă de citrice, departe de locul în care a fost văzut ultima dată, în strada Ogliastra. Corpul său a fost descoperit de pompierii din Catania. Ulterior, a fost recuperat și trupul soției sale, în vârstă de 54 de ani.

Cadavrul bărbatului de 67 de ani se află într-o livadă de citrice, la mare distanță de locul în care a fost văzut ultima dată. Trupul partenerei sale, o femeie de 54 de ani, a fost luat de ape pe o distanță de doi kilometri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel