Italia: Tânărul român Alin a murit la doar 19 ani. Un „cocktail“ interzis l-a băgat în mormânt

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Alin Lucuț, un tânăr român de doar 19 ani, a decedat ieri în Mogliano Veneto, Italia, după două săptămâni în care a stat în comă după ce a fumat o țigare cu substanțe interzise.

După două săptămâni de agonie, între viață și moarte, tânărul Alin Vasile Lucuț a murit, la doar 19 ani. Românul, originar din Satu Mare, se stabilise de mai mulţi ani în localitatea Mogliano Veneto, alături de familie. El era student la Alberini.

Lupta lui cu moartea a început în urmă cu două săptămâni, când, după ce a fumat o țigare de marijuana, tânărul a început să se simtă rău, să aibă convulsii și să ajungă chiar să fie resuscitat de medici. Combinaţia l-a afectat atât de tare încât i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit, lovindu-se puternic cu capul de asfalt.

Prietenii cu care ieșise în parc în momentul în care s-a întâmplat nefericitul accident, au anunțat imediat Ambulanța. Doctorii l-au resuscitat la faţa locului după care a fost transferat la un spital din Treviso, unde a rămas internat, în comă, până a murit. 

Incidentul este acum cercetat de carabinierii stației Mogliano Veneto, care vor studia examenele clinice pentru a clarifica ce substanță a fost inhalată de tânăr, informații pe care le vor corobora cu imaginile camerelor prezente în zonă. Trupul tânărului va fi examinat de un medic legist marțea viitoare, după care va fi predat familiei sale pentru înmormântare, relatează trevisotoday.it.

Acum polițiștii îi cercetează și pe tinerii cu care ar fi fost în parc tânărul român și care nu s-au apropiat de el să îi acorde primul ajutor de îndată ce au văzut să situația sa se înrăutățește, preferând să fugă de teamă să nu fie reținuți pentru posesie și consum de substanțe stupefiante.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel