ITALIA: Tânăr român, MORT la câteva sute de metri de casă. Adrian avea doar 23 de ani

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr român de doar 23 de ani, Adrian Toma Taran a decedat, duminică dimineață, într-un teribil accident petecut în Italia. El a intrat cu mașina într-un copac chiar când se apropia de casă.

Un tânăr român de doar 23 de ani și-a pierdut viața într-un accident tragic petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică.  Adrian Toma Taran a murit în timp ce conducea un Ford Focus cu care a intrat violent într-un arbore din Via Bassanese din Montebelluna, Italia. Mașina a sfârșit într-un șanț fără apă, iar Adrian a murit instantaneu.

Adrian Toma Taran Locuia în Montebelluna de 12 ani și lucra într-o fabrică de încălțăminte din zonă ca muncitor. Pe lângă părinți, el lasă în urmă un frate și o soră. Pentru tânăr nu a mai fost nimic de făcut, pompierii și medicii solicitați la fața locului nu au putut decât să-i confirme moartea. Ei au extras trupul fără viață al tânărului de 23 de ani, blocat între fiarele contorsionate ale vehiculului, operațiunea întinzându-se pe durata a zeci de minute, potrviti oggitreviso.it.

Incidentul s-a produs în jurul orei 4.50. Dinamica este examinată de carabinierii din Pederobba. Conform unei prime ipoteze, aceasta ar putea fi o ieșire autonomă datorită  unui posibil  accident vascular cerebral sau a unei boli, dar la fel de probabile ar putea fi și distragerea atenției sau adormirea la volan. Băiatul petrecuse seara cu câțiva prieteni și se ducea la casa lui, tragicul eveniment având loc la câteva sute de metri de casa sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel