Italia. Tânăr român, mort după ce a fost călcat de un microbuz, sub ochii altor conaționali

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
fotografia are caracter orientativ
fotografia are caracter orientativ

Un român de doar 27 de ani și-a pierdut viața în această dimineață după ce a fost accidentat de un microbuz pe autostrada A1, în dreptul localității Mignano Monte Lungo, provincia Caserta din Campania. Se pare că bărbatul, rezident în provincia Agrigento, era alături de alți coelgi și efectuau lucrări de reparație.

Dinamica accidentului nu este clară. Dintr-o primă reconstituire, se pare că băiatul se afla într-o dubă cu colegii pentru a efectua lucrări de construcție. Atunci ar fi coborât și a fost călcat de microbuz.

Tânărul român, născut în 1994, a fost victima unui accident mortal care a avut loc în zorii zilei pe A1, pe teritoriul localității Mignano. Dintr-o primă reconstituire a faptelor reiese că băiatul se afla într-o dubă cu alți colegi pentru a efectua lucrări de construcție. Atunci ar fi decis să traverseze benzile. Un alt microbuz cu muncitori napoletani care se îndrepta spre Florența nu l-ar fi putut evita. Ajutorul a fost inutil. Dinamica este luată în considerare de către agenții subsecției A1 Cassino, sub comanda comandantului Giovanni Cerilli, potrivit CiocciariOggi.it.

Potrivit altor surse, tânărul român a avut o ceartă cu colegii săi și a plecat apoi jos, de-a lungul autostrăzii, iar la un moment dat a încercat să traverseze benzile și a fost lovit din plin de microbuzul care nu mai putea să îl evite.

Român, călcat de un microbuz, sub ochii altor conaționali, în Italia

 

 

Potrivit celor relatate pe site-ul Teleuniverso,în jurul orei 04:30 din această dimineață s-au oprit în zona de serviciu Castrocielo pentru a alimenta autovehiculul cu combustibil și între el și ceilalți români s-a iscat o ceartă. Tânărul a mers pe marginea carosabilului, apoi a decis să traverseze, fiind accident mortal de un microbuz plin cu muncitori originari din Napoli.

Șoferul a sunat apoi la 112 și a solicitat ajutor medical pentru bărbatul român, dar paramedicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Rănile suferite în urma impactului i-au fost fatale și a murit pe loc. Poliția din Cassino au intervenit și ei la locul tragediei și i-au interogat atât pe muncitorii aflați în microbuzul implicat în accident, cât și pe ceilalți români cu care victima a călătorit în mașină până la zona de serviciu Castrocielo, pentru a stabili dinamica exactă a accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel