Italia. Tânăr român, condamnat la închisoare pentru un sărut „furat“ în gară

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Pandemia de coronavirus a schimbat complet vieți, legi și vechi uzanțe. Dacă un sărut „furat“ într-o gară era, până în 2019, un gest inocent, în 2020 s-a transformat într-una ct aproape echivalent cu o tentativă de omor. Așa se face că Bogdan, un român de 30 de ani, a fost condamnat la închisoare după un astfel de gest comis în gara Termini din Italia.

Totul s-a întâmplat în câteva secunde la gara Termini vara trecută. Bogdan Ioan, un tânăr român de 30 de ani, s-a prezentat ca un vânzător ambulant de iconițe și cărți sfințite. „Echipat“ corespunzător, cu mască, se apropie de o tânără de 23 de ani care tocmai coborâse dintr-un tren.

Fata aștepta un prieten de-al său să sosească cu mașina, în timp ce se îndreaptă spre ieșirea dinspre via Marsala. Între timp, un bărbat apare în fața ei. Bogdan se apropie sub pretextul că vrea să-i vândă niște cărți sfințite. Fata refuză, dar el insistă, așa că fata decide să arunce o privire la acele cărți pe care tânărul de 30 de ani le întinde cu încăpățânare spre ea. În acest moment, bărbatul își coboară rapid masca și îi dă un sărut, relatează Il Messaggero.

„A vrut să-mi vândă o iconiță și apoi m-a sărutat și s-a îndepărtat”

 

Victima nu crede ce s-a întâmplat în timp ce românul se îndepărtează într-un ritm alert. Fata țipă, ochii ei sunt larg deschiși. Nu se aștepta la un asemenea gest. De asemenea, ea se teme că ar fi putut contacta coronavirusul. Doi carabinieri o aud pe fată disperată. „A vrut să-mi vândă o iconiță și apoi m-a sărutat și s-a îndepărtat”. 

Cei doi oameni ai legii îl urmăresc, dar el continuă drumul de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Bărbatul neagă că a atins-o și spune că doar îi vindea doar cărțile sfinte.

Astăzi, după 5 luni de la gestul său, bărbatul a fost condamnat la un an și patru luni de închisoare, la cererea procurorului responsabil cu dosarul, Antonio Verdi, sub acuzația de agresiune sexuală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel