Italia: Tânăr român, arestat după ce a fost dat în vileag de doi... clienți

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un tânăr român de 25 de ani a fost dat în vileag de doi cumpărători care tocmai ce își făcuseră stocurile de stupefiante de la el. Tânărul Laurențiu a fost plasat în arest la domiciliu.

Laurenţiu, un tânăr român de 25 de ani, a fost reţinut în San Cristoforo, Italia, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de trafic de droguri. El a fost prins în noaptea de miercuri spre joi, fiind deconspirat chiar de doi cumpărători fideli.

La numai 25 de ani, Gheorghe Laurențiu T. a devenit un traficant de droguri binecunoscut în localitatea italiană, câștigând bani buni din vânzarea substanțelor stupefiante. Carabinierii din Catania știau de ceva timp de activitatea sa ilicită, dar așteptau să-l prindă în flagrant.

Laurențiu T. a fost văzut de aceștia în cursul nopții trecute când plasa ceva către doi băieți. Echipa de supraveghere a urmărit cum alţi doi tineri ies din casa românului şi i-a oprit pe cei doi în trafic, găsind asupra lor două doze de cocaină pe care le cumpăraseră de la Laurențiu. Pentru a-și ușura pedeapsa, cei doi l-au trădat pe furnizorul lor.

Laurențiu T. a fost reținut apoi de carabinieri și plasat în arest la domiciliu, în așteptarea unei hotărâri din partea unui judecător cu privire la faptele sale, precizează Catania Today.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel