Italia. Șofer român urmărit, ca-n filme, de polițiști. Bărbatul a fugit pe jos

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Șofer român, urmărit, ca-n filme, de polițiști. Bărbatul a abandonat mașina și a încercat să fugă pe jos
Italia. Șofer român, urmărit, ca-n filme, de polițiști. Bărbatul a abandonat mașina și a încercat să fugă pe jos

Polițiștii din Napoli au avut parte de o seara plină de acțiune, după ce un șofer nu a oprit la cererea oamenilor legii.  Tânărul de 22 de ani, de origine română, a accelerat, apoi și-a abandonat mașina și a încercat să scape pe jos de polițiști.

 

Agenții Comisariatului Poggioreale, în timpul serviciului de control teritorial, la trecerea prin via Galileo Ferraris, au făcut unui șofer semn să oprească. La vederea patrulei de poliție, șoferul s-a prefăcut că oprește și apoi a accelerat în direcția Luzzatti. 

Patrula de polițiști a urmărit automobilul suspect, care se deplasa cu viteză și efectua manevre periculoase. Grație sprijinului unei patrule de la Oficiul General de Prevenire, automobilul a fost interceptat în via Carlo Bussola. Aici, șoferul a pierdut controlul vehiculului și a lovit peretele unei clădiri. În ciuda impactului, bărbatul a ieșit din mașină și a încercat să evadeze pe jos, spre via Nicola Fraggianni, unde a fost blocat, scrie napoli.occhionotizie.it. 

Polițiștii l-au perchiziționat pe tânărul român, care avea asupra lui un cuțit de circa 15 cm lungime iar în mașină au găsit mai multe unelte folosite la spargeri, precum și o replică de pistol cu ​​aer comprimat. Tânărul român, de 22 de ani, cu antecedente penale, a fost arestat pentru vătămare și opunerea rezistenței față de un funcționar public. În plus a fost reclamat pentru deținere de arme sau obiecte capabile să rănească. În cele din urmă, mașina i-a fost confiscată.

 

Un alt român furios s-a dat în spectacol într-o farmacie. Bărbatul cerea insistent eliberarea Certificatului Verde

 

Momente de tensiune la farmacia din Piazza Sansovino din Trieste, în dimineața zilei de 28 octombrie. Un bărbat a intrat în furie, după ce s-a certat cu un gardian, are i-a cerut să prezinte Certificatul Verde. Scena a avut loc în jurul orei 11:30. Potrivit martorilor, un tânăr de treizeci de ani, de naționalitate română, venise la farmacie să-și ridice certificatul verde, cu toate că încă nu trecuseră cele două săptămâni obligatorii de la prima doză de vaccin.

Farmacista nu i-a putut elibera Certificatul Verde deoarece românul nu avea card de sănătate, ci doar cod fiscal. Supărat, românul a început să țipe.  Personalul farmaciei i-a explicat, apoi, că singura modalitate de a obține certificat verde  ar fi să-și facă un test COVID.

În acest moment, bărbatul de 30 de ani și-a pierdut cumpătul, iar  angajații farmaciei au fost nevoiți să cheme poliția. Nici la vedera oamenilor legii românul nu s-a liniștit, continuând să țipe și să ce certe cu farmaciștii. Agenții de poliție l-au imobilizat pe bărbat la pământ, apoi l-au încătușat și l-au dus în arest. „A opus multă rezistență. Țipetele lui se auzeau de departe”, a relatat un martor, scrie triesteprima.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel