Italia. Șofer român, anchetat pentru gesturi obscene: „E lângă TIR și nu are pantaloni!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O femeie a văzut lângă un TIR un român fără pantaloni şi a anunţat imediat carabinierii. Avocatul şoferului surprins dezbrăcat povesteşte că, din acel moment, clientul său a trăit coşmarul vieţii sale, fiind cercetat pentru gesturi obscene.

Românul, în vârstă de 58 de ani, se afla în Italia, în regiunea Merche. În vară, s-a gândit să facă o baie în mare şi a lăsat TIR-ul într-o parcare din provincia Pesaro e Urbino. 

Când s-a întors, s-a schimbat de hainele ude şi şi-a continuat drumul. Însă la scurt timp avea să afle că „aventura“ sa a fost observată de o femeie  care îl văzuse dezbrăcat lângă vehicul şi anunţase imediat poliţia. 

Potrivit Corriere Adriatico, italianca a recunoscut că nu-l cunoaşte pe bărbat, nu a avut niciun contact cu el şi chiar a precizat că acesta nu o observase.

Dosar penal pentru că s-a schimbat de pantaloni

 

Chiar dacăromânul a explicat de ce nu avea pantaloni în momentul în care a fost văzut de italiancă, poliţiştii i-au întocmit dosar penal, iar cazul a fost preluat de un procuror. Au urmat alte audieri, iar în cele din urmă procurorul de caz a trimis dosarul în instanţă sub acuzaţia de comitere a unor acte obscene în public. 

„Clientul meu a fost văzut dezbrăcat, cu pantalonii daţi jos, dar tocmai se întorsese de la mare şi se schimba de hainele ude. În prezent, actul obscen în public nu mai constituie o infracţiune penală, cu excepţia când acesta este făcut în prezenţa minorilor. Dar femeia era singură şi nu erau alţi martori. Nu era nici măcar în apropierea unui loc frecventat de minori, cum ar fi o şcoală. De aceea, am cerut să fie achitat”, a declarat avocatul românului, Olindo Dionisi, citat de ziarul italian.

Magistraţii Tribunalul din Pesaro au admis cererea avocatului şi au decis că românul este nevinovat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel